Designated Survivor

8 / 10
45 min
Drama, Politiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
3 seizoenen / 53 afleveringen / 2016 - 2019
Netwerk Netflix
De serie is beëndigd

Beschrijving

Looptijd: 45 min 2016 - 2019
Genres: Drama, Politiek
Netwerk: Netflix
Synoniemen:
Designated Survivor is een Amerikaanse poitieke dramaserie van de zender Netflix (voorheen ABC). De serie ging in première op 21 september 2016. Designated Survivor* draait om een Verenigde Staten kabinet lid met een lage rang (Sutherland), die opeens als president aangewezen wordt na een catastrofale aanval tijdens de State of the Union. Deze aanval dood iedereen die boven Sutherland staat in rang om eerst president te worden. * In de Verenigde Staten wordt er een Designated Survivor (ook wel designated successor) aangewezen in het kabinet die niet fysiek aanwezig is en beschermt wordt op een geheime locatie als de president en andere topleiders (onder andere de vicepresident en andere kabinetsleden) samen zijn op één locatie, zoals tijdens de State of the Union. Dit wordt gedaan in het geval van een catastrofe die alle officiële opvolgers van de president en de president zelf dood. Als dat gebeurd wordt de Designated Survivor automatisch de waarnemend president van de Verenigde Staten.
Koop serie
Designated Survivor

Populaire reacties (27)

mde
5.5
12 nov. '17, 13:32 Bewerkt op 06:49
Hoe spannend en verrassend het eerste seizoen was, zo saai, voorspelbaar en vooral cliché is seizoen twee. Ik haak af, helaas.
CC11
6.6
23 sep. '16, 16:20
Een aardige eerste aflevering al valt er, op basis daarvan, nog niet echt te zeggen welke kant deze serie verder uit zal gaan. Wel is het duidelijk dat de makers "onze held" willen profileren als familieman en goede huisvader maar er zijn grenzen... De man is zonet letterlijk tot president gebombardeerd, heeft onder druk de luchtmacht in stelling gebracht om eventueel een tegenaanval te lanceren op de mogelijke vijand wiens ambassadeur onderweg naar hem is, en gaat vervolgens eerst even kijken of de kinderen al slapen... Vanochtend plots ontslagen, tegen de avond president in volle crisis maar gelukkig heeft de man geen last van stress en weet hij in mogelijke tijd van oorlog direct zijn prioriteiten te kiezen ...