Gotham

8,0 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen Gotham langer dan gepland

We weten al dat het vijfde seizoen van Gotham de allerlaatste gaat worden en dat het in januari van start zal gaan. De FOX-serie krijgt wel meer afleveringen.

In mei 2018 was er al bekend gemaakt dat de Batman-prequel Gotham een allerlaatste vijfde seizoen zou gaan krijgen. En op dinsdag 30 oktober werd aangekondigd dat de misdaadserie op 3 januari 2019 van start zal gaan.


In eerste instantie werd aangekondigd dat het vijfde en allerlaatste seizoen tien afleveringen zou gaan krijgen. Het blijkt nu dat het er niet tien gaan worden maar twaalf. De opnames zijn in juli dit jaar van start gegaan en Bane zal zijn opwachting gaan maken in de verfilming van het Batman; Zero Year verhaal.

Was jij blij te horen dat Gotham gaat eindigen met korter vijfde seizoen? Of had het van jou nog wel vernieuwd mogen worden?

Vorige aflevering
The Beginning...
05x12
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Vandaag, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Vandaag, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Vandaag, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Vandaag, 11:00
1