Castlevania

7.5 / 10
24 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2017 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:24 min2017 - heden
Genres:Animatie
Netwerk:Netflix
Castlevania is een Amerikaanse animatieserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 7 juli 2017.

Geïnspireerd door de klassieke spellen, Castlevania is een donkere historische fantasie serie die het laatste overlevende lid van de Belmont familie volgt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 2
0 / 8

Recensies (1)

Castlevania - Seizoen 1

7.5

Nieuws (19)

In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Netflix. We hebben nu een update gemaakt van de streamingdienst-series.
6 aug 2019
14
Netflix heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
24 apr 2019
28
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2018 en behandelt de categorie animatie. Van maandag 7 januari tot en met maandag 4 februari kun jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere genres.
28 dec 2018
9

Populaire reacties (4)

-
23 sep 2017
Amerikaanse anime is toch altijd heel wat minder dan Japanse anime. Dat blijkt maar weer.
4
31 jul 2017
Tl;dr: niet kijken!

Een pittig slechte serie. De vier afleveringen lijken een opbouw te zijn naar het tweede seizoen, maar kunnen mij niet genoeg boeien om hier ook daadwerkelijk op te gaan wachten. Animatie ziet er naar mijn mening goedkoop uit en voice acting is gewoon ronduit slecht te noemen. Ik denk dat een 4 eigenlijk nog een te hoog cijfer is, maar nostalgie heeft me toch wel te pakken denk ik.

Vergelijkbare series