Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

BBC Studios werkt aan nieuwe serie Lady Macbeth

BBC Studios, bekend van series als Doctor Who, Good Omens en Luther, ontwikkelt een dramaserie gebaseerd op het levensechte verhaal achter de moorddadige en Machiavellistische Lady Macbeth.

BBC Studios North heeft een pilot ontwikkeld voor Lady Macbeth. De serie vertelt het epische en gewelddadige verhaal van Lady Macbeth vanuit het vrouwelijke perspectief, toen ze Gruoch Ingen Boite was. Gruoch heeft een voorgevoel van de dood van haar eigen zoon. Om hem te beschermen neemt ze daarom het heft in eigen handen om Macbeth te vermoorden. Maar dat kan niet zomaar.

BBC Studios is op zoek naar externe omroepen die de serie willen uitzenden. Het is dus niet zeker of Lady Macbeth bij een BBC-zender te zien zal zijn. “We willen laten zien dat we een content-maker zijn van wereldklasse die series kan maken voor alle platforms en dus ook voor Amerikaanse netwerken”, zegt producer Tom Sherry. "Dit project voelt echt te groot voor alleen het Verenigd Koninkrijk. Als je terugkijkt op Game of Thrones, is het eigenlijk te groot voor de BBC."

De pilotaflevering is geschreven door Svet Rouskov, die ook The Colony schreef.

Embed from Getty Images
Svet Rouskov
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
1
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Gisteren, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Gisteren, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Gisteren, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Gisteren, 11:00
1