Killing Eve

8,0 / 10
41 min
Drama, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Killing Eve binnenkort te zien bij Videoland

De BBC America-serie Killing Eve is al te zien via NPO Start Plus maar daar komt binnenkort Videoland bij.

De Nederlandse kijker kan nu via twee betaalzenders de serie Killing Eve zien, want NPO heeft nog steeds geen datum vrijgegeven wanneer zij de drama-thriller gaan uitzenden. De serie die op 8 april in première ging vertelt het verhaal van Eve (Sandra Oh, Grey's Anatomy), een vrouw met een saaie kantoorbaan bij de Britse veiligheidsdienst MI5, die op het spoor komt van de psychopathische huurmoordenaar Villanelle (Jodie Comer, Doctor Foster). De twee vrouwen raken door elkaar geobsedeerd, waarna er een dodelijk kat-en-muisspel ontstaat.

Embed from Getty Images
Jodie Comer (L) en Sandra Oh (R)

Op 7 april 2018 was er al bekend gemaakt dat de serie een tweede seizoen gaat krijgen. Videoland heeft nu aangekondigd dat vanaf 24 november de serie te zien zal zijn. Lees hier de recensies over het eerste seizoen.

Heb jij de serie Killing Eve al gezien?


Vorige aflevering
Are You Leading or Am I?
Are You Leading or Am I?
03x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00