Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Designated Survivor krijgt er een castlid bij

In het derde seizoen van Designated Survivor zal Elena Tovar een grote terugkerende rol gaan krijgen.

Elena Tovar (General Hospital, Dynasty (2017) zal in het nieuwe seizoen bij Netflix in naar verwachting tien afleveringen de rol van Isabel gaan spelen, directeur Social Innovation bij het Witte Huis. Zij zal samen te zien zijn met de al eerder toegevoegde castleden Anthony Edwards en Julie White.

Embed from Getty Images
Elena Tovar

De opnames voor het derde seizoen zullen later dit jaar van start gaan en het resultaat is in 2019 bij Netflix te zien. In het derde seizoen zal President Kirkman (Kiefer Sutherland) worden geconfronteerd met een politieke realiteit… campagne voeren. Wat maakt een leider? En welke prijs moet hij bereid zijn te betalen om aan de macht te blijven? Het derde seizoen zal de huidige wereld van campagne voeren onderzoeken; debatten, laster tactieken, campagne financiën en nep-nieuws. De democratie zoals we die kennen hangt aan een zijden draadje.

Ga jij kijken naar het derde seizoen van Designated Survivor? Wat verwacht je ervan nu Netflix de serie heeft overgenomen van ABC?

Vorige aflevering
#truthorconsequences
#truthorconsequences
03x10
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_TnTNL
01 nov 2018 11:12 - 01 nov 2018 11:12
Kijken mensen dit nog? Had wel verwacht dat ze zouden cancelen na het tweede seizoen. Hoorde alleen maar negatieve recensies.
Reageer
avatar_Mandy1966
01 nov 2018 11:29
De serie was ook gecanceld door ABC. Mar Netflix heeft de serie overgenomen van de Alfabet-zender en er een derde seizoen aan vast geplakt.
Lees hier: https://www.mijnserie.nl/designated-survivor/nieuws/6200-designated-survivor-krijgt-een-vervolg-bij-netflix/
Reageer
Designated Survivor