The Chilling Adventures of Sabrina

7.9 / 10
57 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Opnamen tweede seizoen The Chilling Adventures of Sabrina gestart

Het eerste seizoen van de Amerikaanse horrorserie The Chilling Adventures of Sabrina is pas enkele dagen beschikbaar bij Netflix. Het was al duidelijk dat er een tweede seizoen zou komen van de spin-off van Riverdale.

De opnamen daarvoor zijn zelfs al gestart. In The Chilling Adventures of Sabrina is Sabrina (Kiernan Shipka) de aan Satan beloofde dochter van een zwarte magiër en een gewone vrouw. Ze probeert een normaal leven te leiden maar krijgt te maken met kwade machten die het op haar en haar familie voorzien hebben.

Kiernan Shipka heeft het volgende gemeld over het tweede seizoen. “We gingen na het eerste seizoen meteen door. De serie is bijzonder leuk om te filmen, en het is prettig dat de opnamen begonnen terwijl we nog helemaal in het ritme zitten. Het tweede seizoen verschilt erg van het eerste, door bepaalde ontwikkelingen die Sabrina doormaakt. Ik denk dat het duidelijker wordt als je de laatste aflevering van het eerste seizoen hebt gezien. Vooral in de finale worden veel nieuwe lijntjes uitgegooid.”

Netflix heeft nog niet gemeld wanneer het tweede seizoen verschijnt.


Vorige aflevering
Chapter Twenty-Eight: Sabrina Is Legend
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Olga2000
29 okt 2018 13:31 -
Geweldig! Heel leuke serie. Een plezier om te kijken.
Reageer
avatar_renzoroy
29 okt 2018 17:51 -
Het is geen spinoff van Riverdale. Dat was wel eerst het plan.

The series was originally conceived as a companion series to Riverdale when it was in development for The CW; however, after the series was moved to Netflix, it was unclear if any connection would remain. In January 2018, CW president Mark Pedowitz noted that, "at the moment, there is no discussion about crossing over."[17] In March 2018, Jon Goldwater confirmed that the two series were "two separate entities for right now" but "would love it if they could figure out a way to cross over." Goldwater also felt there was a possibility for the characters to appear on future episodes of Riverdale, since Greendale had already been mentioned as existing on that series.

Zelf zou ik het jammer vinden als ze Sabrina gaan verbinden met Riverdale. Mogen dan allebei op Archie comics gebaseerd zijn, maar ik vind het 2 compleet verschillende series. Krijg je dan heksen in Riverdale? Of komen de Serpents dan naar Greendale voor een witchhunt? Nee, laat het maar 2 op zichzelf staande series blijven.
Reageer
avatar_xlucasverbunt
30 okt 2018 14:06
Bijgewerkt op: 30 okt 2018 14:08
Mee eens! Maar Shipka heeft in een interview gezegd dat het wel een spinoff is. Wat het nou echt is, is een beetje onduidelijk volgens mij. Op het moment heeft het, behalve een mention van Riverdale in aflevering 2, geen enkele verbinding (niet qua verhaal in ieder geval).
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Vandaag, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Vandaag, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Vandaag, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Vandaag, 11:00
1