Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

UPDATE: Welke series gaan we niet terug zien in seizoen 2020-2021

Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2019-2020, dus ongeveer van september 2019 tot september 2020 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2020-2021.
2019 is bijna voorbij en er zijn weer series gecanceld. Series die we nog wel aankomend herfst/winter seizoen zullen terug gaan zien maar daarna niet meer. Wellicht is de lijst niet compleet dus vul gerust aan in de reacties hieronder.

Hieronder de lijst in alfabetische volgorde (* recent toegevoegde series en updates) en de updates voor zover er iets bekend is over de start- en finaledatums van de laatste seizoenen van de 60 series in deze lijst;

- * 3%, De Netflix-serie werd eind augustus vernieuwd met een allerlaatste vierde seizoen. Wanneer het vierde seizoen van start zal gaan is nog niet bekend gemaakt.

- * 13 Reasons Why, Op 1 augustus werd de startdatum van het derde seizoen aangekondigd. Tegelijkertijd werd door Netflix aangekondigd dat de serie vernieuwd was met een allerlaatste vierde seizoen. Wanneer het vierde seizoen te zien zal zijn in 2020 is nog niet bekend gemaakt.

- * The 100, The CW heeft begin augustus aangekondigd dat het zevende seizoen het allerlaatste zal worden. Wanneer het zestiendelige zevende seizoen te zien zal zijn is niet bekend. Er is inmiddels wel bekend gemaakt dat er een The 100 spin-off gaat komen.

- * The Affair, het laatste seizoen van de Showtime-serie is op 25 augustus 2019 van start gaan en op 3 november is de allerlaatste aflevering uitgezonden.

- * Agents of S.H.I.E.L.D., tijdens de San Diego Comic Con werd duidelijk dat het zevende seizoen van de superheldenserie Agents of S.H.I.E.L.D. het allerlaatste gaat worden. Het zevende seizoen zal in de zomer van 2020 worden uitgezonden door ABC.

- Arrow, het korte achtste seizoen gaan het laatste worden voor The CW superheldenserie. Het achtste seizoen krijgt nog tien afleveringen in het najaar van 2019. UPDATE: Het achtste seizoen zal op 15 oktober 2019 van start gaan.

- * Baby, de Italiaanse Netflix serie krijgt in 2020 nog een allerlaatste derde seizoen.

- * Ballers, op 23 augustus 2019 werd door hoofdrolspeler Dwayne Johnson aangekondigd dat er geen zesde seizoen gemaakt gaat worden van de HBO sport dramedy.

- * BH90210, de reünie heeft niet lang geduurd. FOX heeft de stekker uit de dramaserie getrokken en op 11 september werd de allerlaatste aflevering uitgezonden.

- * Blindspot, de mysteries zouden opgelost moeten worden in een allerlaatste vijfde seizoen dat in 2019-2020 te zien zal zijn bij NBC. UPDATE: op 9 november werd er bekend gemaakt dat het allerlaatste seizoen pas in de zomer van 2020 van start zal gaan.

- * BoJack Horseman, de animatieserie van Netflix, stopt na het zesde seizoen. Op 28 september 2019 werd aangekondigd dat het depressieve paard nog een allerlaatste zesde seizoen gaat krijgen dat vanaf donderdag 30 januari 2020 te zien zal zijn bij de streamingsdienst.

- * Claws, TNT had op 1 oktober aangekondigd dat de serie nog een allerlaatste vierde seizoen zal gaan krijgen.

- Corporate, de Comedy Central-serie heeft nog een allerlaatste derde seizoen gekregen dat naar verwachting ergens in het voorjaar van 2020 te zien zal zijn.

- * Criminal Minds, CBS gaf in januari 2019 aan dat de langlopende misdaadserie in het seizoen 2019-2020 aan zijn einde zal komen. Het laatste vijftiende seizoen zal tien afleveringen gaan krijgen. UPDATE: CBS heeft op 12 november de start- en einddatum aangekondigd van de misdaadserie.

- Dark, Netflix heeft aangegeven dat de mysterieuze Duitse tijdreisserie een derde en allerlaatste seizoen gaat krijgen. UPDATE: Het tweede seizoen is op 21 juni 2019 van start gegaan.

- * Dear White People, Netflix maakt op 3 oktober 2019 bekend dat de dramedyserie nog een vierde en laatste seizoen zal krijgen.

- The Deuce, het laatste derde seizoen is op 9 september 2019 van start gaan bij HBO en op 28 oktober werd de finale uitgezonden.

- * The Durrells, Op 18 mei werd bekend dat The Durrells nog een vierde seizoen op Corfu zouden blijven. Inmiddels is duidelijk dat ITV de Britse serie geen vijfde seizoen gaat geven.

- * Eastsiders, Netflix heeft besloten geen vijfde seizoen te gaan bestelen van de ontroerende serie. Het vierde en allerlaatste seizoen zal op 1 december te zien zijn bij de streamingsservice.

- Elementary, op 23 mei 2019 is het laatste seizoen bij CBS begonnen. De seriefinale is op 15 augustus uitgezonden.

- Empire, eerst vernieuwen ze de serie met een zesde seizoen en een paar weken later weet FOX te melden dat het zesde seizoen het allerlaatste zal zijn. Dat seizoen zal in 2019-2020 van start gaan. UPDATE: op 24 september zal het laatste seizoen van start gaan bij FOX.

- * The End of the F***ing World, serie bedenker Charlie Covell heeft laten weten dat er geen plannen zijn voor een derde seizoen van de donkere komedieserie van Channel 4 en Netflix.

- * Fresh off the Boat, ABC heeft besloten dat de komedieserie geen zevende seizoen gaat krijgen. De kijkcijfers waren te laag om een volgend seizoen te rechtvaardigen.

- * Fuller House, de Netflix komedieserie zal in het najaar van 2019 voor de laatste keer terugkeren. Er is door de streamingdienst een allerlaatste vijfde seizoen aangekondigd. UPDATE: het allerlaatste seizoen zal vanaf 5 december te zien zijn.

- Future Man, de superheldenserie van Hulu krijgt nog een derde seizoen maar dan is het over voor de serie. Er is nog geen datum aangekondigd voor het derde seizoen.

- * Glitch, het derde en allerlaatste seizoen van de ABC serie is op 25 augustus van start gegaan, de finale is op 29 september uitgezonden. Bij Netflix is alles precies een dag later uitgezonden.

- * GLOW, Netflix heeft in september 2019 aangekondigd dat de sport dramedyserie nog een vierde en allerlaatste seizoen zal gaan krijgen.

- * Goliath, Amazon heeft op 15 november aangekondigd dat de juridische dramaserie nog een allerlaatste vierde seizoen gaat krijgen.

- The Good Place, De komische NBC-serie ging op 26 september 2019 voor de allerlaatste keer van start.

- * Grace and Frankie, de Netflix-serie krijgt een zevende seizoen maar dat is dan wel gelijk het allerlaatste.

- * Grand Hotel (US), op 9 september werd de deur van Grand Hotel definitief gesloten. ABC besloot om geen tweede seizoen te bestellen van de soapy dramaserie.

- * Homeland, Showtime kondigde in januari 2019 aan dat Homeland voor het allerlaatste achtste seizoen weer naar het buitenland zou gaan. De serie zou in de zomer van 2019 van start gaan, maar begin februari 2019 er werd door Showtime meegedeeld dat het allerlaatste seizoen vertraging had opgelopen en nu zal het allerlaatste achtste seizoen van start gaan in de herfst van 2019. UPDATE: Het laatste seizoen zal op 9 februari 2020 van start gaan bij Showtime en een week later zal deze bij NPO 3 van strat gaan.

- * Homicide Hunter: Lt. Joe Kenda, op 28 augustus is het allerlaatste seizoen van start gegaan bij Investigation Discovery.

- How to Get Away with Murder, in mei 2019 kondigde ABC het zesde seizoen aan. Dat seizoen zal op 26 september van start gaan. Vlak voor de start van het zesde seizoen werd bekend dat het zesde het allerlaatste seizoen zal gaan worden. Seizoen 6 zal op 26 september 2019 van start gaan bij ABC. Wanneer het vijfde seizoen te zien zal zijn bij Netflix is nog niet bekend gemaakt.

- Jessica Jones, het derde en allerlaatste seizoen is vanaf 14 juni te streamen bij Netflix.

- Liar, de ITV thillerserie is vernieuwd met een tweede seizoen. Maar er werd later wel bekend gemaakt dat het tweede seizoen het allerlaatste zou zijn voor de leugenachtige serie. De productie voor het tweede seizoen is in april 2019 van start gegaan. Er is nog niet bekend gemaakt wanneer het allerlaatste tweede seizoen van start zal gaan.

- * Looking For Alaska, de miniserie was bedoeld om slechts acht afleveringen te krijgen, Hulu heeft de serie vanaf 18 oktober uitgezonden.

- Lucifer, de FOX-serie die werd overgenomen na drie seizoenen door Netflix, komt in seizoen 2019-2020 aan zijn einde. Netflix heeft aangekondigd dat het vijfde seizoen het allerlaatste zal gaan worden.

- Madam Secretary, op 6 oktober zal het allerlaatste seizoen van start gaan bij CBS.

- The Man in the High Castle, het allerlaatste seizoen is vanaf 15 november te zien bij Amazon.

- * Marvel's Runaways, op 13 december gaat het allerlaatste seizoen van start bij Hulu.

- Modern Family, op 25 september is het elfde seizoen van start gegaan bij ABC.

- * Mr. Robot, op 6 oktober is het allerlaatste vierde seizoen van start gegaan bij USA Network.

- * Pearson, de Suits spin-off van USA Network heeft het slechts één seizoen overleefd. Op 2 november 2019 werd aangekondigd dat de politieke dramaserie geen tweede seizoen zou gaan krijgen.

- Poldark, op 26 augustus werd de seriefinale uitgezonden bij BBC One.

- Power, Starz is op 25 augustus gestart met het zesde en allerlaatste seizoen.

- Preacher, de seriefinale werd op 29 september bij AMC uitgezonden.

- The Ranch, deel één van de Netflix-komedie is vanaf 13 september te zien. Wanneer deel twee te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt.

- * Schitt's Creek, vanaf 7 januari 2020 zal het allerlaatste seizoen te zien zijn bij CBC.

- Silicon Valley, HBO is op 27 oktober gestart met het allerlaatste seizoen.

- The Spanish Princess, Starz heeft aangekondigd dat de serie nog wat extra afleveringen gaat krijgen om het verhaal mooi af te ronden. Het ‘tweede’ seizoen zal nog acht extra afleveringen krijgen.

- Strike Back, het is aangekondigd dat de Britse actieserie voor een tweede keer is gecanceld. De serie krijgt nog een allerlaatste achtste seizoen en dan zal de Cinemax/Sky 1 serie definitief eindigen.

- * Suits, op 25 september 2019 is de seriefinale uitgezonden door USA Network.

- * Sunnyside (2019), op 16 oktober werd duidelijk dat de NBC komedieserie geen lang leven beschoren was. De serie is na slechts vier afleveringen uit het schema gehaald.

- Supernatural, het allerlaatste vijftiende seizoen van de bovennatuurlijke serie van The CW ging op 10 oktober 2019 van start.

- Tin Star, in maart heeft Sky Atlantic een allerlaatste derde seizoen besteld van de Britse dramaserie. Wanneer het laatste seizoen van start zal gaan is nog niet bekend.

- * Trinkets, al in juli 2019 werd er door Netflix aangekondigd dat het tweede seizoen het allerlaatste zou zijn voor de dramedy. Wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt.

- * Vikings, de historische dramaserie van History Channel, zal nog een zesde seizoen krijgen van twintig afleveringen. UPDATE: op 4 december zal deel één van start gaan bij History Channel. Vanaf 5 december start het allerlaatste seizoen bij Ziggo.

- * Will & Grace, de revival van de komedieserie Will & Grace komt aan zijn einde. Het allerlaatste elfde seizoen met dertien afleveringen zal in 2020 worden uitgezonden. UPDATE: Het allerlaatste seizoen is op 24 oktober van start gegaan bij NBC.

- You Me Her, de romantische komedieserie You Me Her zal gaan eindigen met een vijfde seizoen. Zo heeft AUDIENCE Network bekend gemaakt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten