Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

ABC trekt de stekker uit How to Get Away with Murder

How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. Op 26 september gaat het zesde seizoen van start.

De briljante en charismatische professor Annalise Keating (Viola Davis) en vijf van haar studenten raken in How to Get Away with Murder betrokken bij een misdrijf. Zo moeten ze uiteindelijk wat ze hebben geleerd tijdens haar lessen 'How to get away with murder?' in het echte leven toepassen.

Het einde van de serie How to Get Away with Murder is in zicht. ABC heeft laten weten dat de serie zal stoppen na het zesde seizoen.

Video on youtube


Viola Davis mocht meerdere prijzen in ontvangst nemen voor haar rol in de serie. Zo kreeg ze in 2015 een Emmy en won ze zowel in 2015 als in 2016 een Screen Actors Guild Award. How to Get Away with Murder is geproduceerd door Shonda Rhimes en Peter Nowalk is het brein achter de serie. Het zesde en laatste seizoen gaat dus op 26 september in première en telt nog vijftien nieuwe afleveringen.
Vorige aflevering
Stay
Stay
06x15
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_eentje
12 jul 2019 22:09 - 22 sep 2021 04:49
Jmmr vind het een goede serie. Had na seizoen 1 zoiets van hoe kan dit nog een seizoen leuk zijn maar inmiddels is de serie wel uitgegroeid tot een van mijn favorieten van de laatste jaren. Misschoen wel goed id om op het hoogtepunt te stoppe
Reageer
How to Get Away with Murder