How to Get Away with Murder

8.1 / 10
43 min
Misdaad, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

ABC trekt de stekker uit How to Get Away with Murder

How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. Op 26 september gaat het zesde seizoen van start.

De briljante en charismatische professor Annalise Keating (Viola Davis) en vijf van haar studenten raken in How to Get Away with Murder betrokken bij een misdrijf. Zo moeten ze uiteindelijk wat ze hebben geleerd tijdens haar lessen 'How to get away with murder?' in het echte leven toepassen.

Het einde van de serie How to Get Away with Murder is in zicht. ABC heeft laten weten dat de serie zal stoppen na het zesde seizoen.Viola Davis mocht meerdere prijzen in ontvangst nemen voor haar rol in de serie. Zo kreeg ze in 2015 een Emmy en won ze zowel in 2015 als in 2016 een Screen Actors Guild Award. How to Get Away with Murder is geproduceerd door Shonda Rhimes en Peter Nowalk is het brein achter de serie. Het zesde en laatste seizoen gaat dus op 26 september in première en telt nog vijftien nieuwe afleveringen.
Vorige aflevering
I'm the Murderer
06x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_eentje
12 jul 2019 22:09 -
Jmmr vind het een goede serie. Had na seizoen 1 zoiets van hoe kan dit nog een seizoen leuk zijn maar inmiddels is de serie wel uitgegroeid tot een van mijn favorieten van de laatste jaren. Misschoen wel goed id om op het hoogtepunt te stoppe
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Expanse. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Nee, dit is geen column over de film The Good, the Bad and the Ugly. Dit keer wil ik het hebben over de serie van het jaarverkiezing en de nieuwste categorie beste acteur en actrice.
Vandaag, 14:00
Voor de seriefan en MijnSerie-liefhebber is er een geweldige nieuwe feature gemaakt. Je kunt vanaf nu heel makkelijk zien bij welke streaming-service een serie te zien is.
Vandaag, 13:00
5
Arrow is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie ging in première in oktober 2012.
Vandaag, 12:00
2
Lisa Joy en Jonathan Nolan, de makers van de populaire serie Westworld van HBO, gaan de futuristische dramaserie The Peripheral realiseren voor Amazon.
Vandaag, 11:00
Baby is een Italiaanse dramaserie van Netflix. De serie ging in première in november 2018 en in oktober 2019 kwam het tweede seizoen beschikbaar.
Vandaag, 10:00