How to Get Away with Murder

8.1 / 10
43 min
Misdaad, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

ABC trekt de stekker uit How to Get Away with Murder

How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. Op 26 september gaat het zesde seizoen van start.

De briljante en charismatische professor Annalise Keating (Viola Davis) en vijf van haar studenten raken in How to Get Away with Murder betrokken bij een misdrijf. Zo moeten ze uiteindelijk wat ze hebben geleerd tijdens haar lessen 'How to get away with murder?' in het echte leven toepassen.

Het einde van de serie How to Get Away with Murder is in zicht. ABC heeft laten weten dat de serie zal stoppen na het zesde seizoen.Viola Davis mocht meerdere prijzen in ontvangst nemen voor haar rol in de serie. Zo kreeg ze in 2015 een Emmy en won ze zowel in 2015 als in 2016 een Screen Actors Guild Award. How to Get Away with Murder is geproduceerd door Shonda Rhimes en Peter Nowalk is het brein achter de serie. Het zesde en laatste seizoen gaat dus op 26 september in première en telt nog vijftien nieuwe afleveringen.
Vorige aflevering
Please Say No One Else Is Dead
05x15
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_eentje
12 jul 2019 22:09 -
Jmmr vind het een goede serie. Had na seizoen 1 zoiets van hoe kan dit nog een seizoen leuk zijn maar inmiddels is de serie wel uitgegroeid tot een van mijn favorieten van de laatste jaren. Misschoen wel goed id om op het hoogtepunt te stoppe
Reageer

Laatste nieuws

Snowpiercer is een nieuwe Amerikaanse sciencefictionserie van de zender TBS. De serie gaat in première in 2020.
Vandaag, 16:00
Mayans MC (2018) is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FX. Op 3 september gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Black Lightning is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Het derde seizoen gaat van start op 21 oktober. De serie is buiten de Verenigde Staten te zien bij Netflix.
Vandaag, 14:00
The Flash (2014) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Op 8 oktober gaat het zesde seizoen van start. De serie is hier te zien bij Netflix.
Vandaag, 13:00
De animatieserie van FXX, Archer, krijgt een elfde seizoen dat in 2020 te zien zal zijn.
Vandaag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00