Baby

7.2 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Baby krijgt derde seizoen bij Netflix

Baby is een Italiaanse dramaserie van Netflix. De serie ging in première in november 2018 en in oktober 2019 kwam het tweede seizoen beschikbaar.

De serie Baby verkent de verborgen levens van een aantal tieners in Rome, die zich tijdens hun zoektocht naar onafhankelijkheid en identiteit afzetten tegen hun ouders en de gevestigde orde. De makers van Baby lieten zich inspireren door een waargebeurd schandaal. In 2014 kwam in Italië naar buiten dat een aantal welgestelde jonge vrouwen op een prestigieuze school in Rome geld verdienden als prostituees, naar verluidt om meer designer kleding, nieuwe telefoons en andere dure hebbedingetjes te kunnen betalen. In het tienerdrama zien we eveneens hoe verschillende jonge scholieren er een losbandige levensstijl op nahouden, zonder dat hun ouders daar enige weet van hebben.De serie Baby is geregisseerd door Andrea De Sica en Anna Negri en geproduceerd door Fabula Pictures. De opnamen zijn gemaakt in Rome. Netflix heeft bekend gemaakt dat de serie een derde seizoen zal krijgen, dat in 2020 verschijnt. Dat is wel meteen het laatste seizoen, want de streamingdienst laat weten dat het verhaal daarin zal worden afgerond.
Vorige aflevering
Baby
Baby
02x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Gisteren, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Gisteren, 15:04
Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
Gisteren, 14:08
2
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
Gisteren, 11:00
Het tweede seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam verschijnt in juli bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen was eerder al op Net5 te zien.
Gisteren, 09:00
De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
vrijdag, 16:00