Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Baby krijgt derde seizoen bij Netflix

Baby is een Italiaanse dramaserie van Netflix. De serie ging in première in november 2018 en in oktober 2019 kwam het tweede seizoen beschikbaar.

De serie Baby verkent de verborgen levens van een aantal tieners in Rome, die zich tijdens hun zoektocht naar onafhankelijkheid en identiteit afzetten tegen hun ouders en de gevestigde orde. De makers van Baby lieten zich inspireren door een waargebeurd schandaal. In 2014 kwam in Italië naar buiten dat een aantal welgestelde jonge vrouwen op een prestigieuze school in Rome geld verdienden als prostituees, naar verluidt om meer designer kleding, nieuwe telefoons en andere dure hebbedingetjes te kunnen betalen. In het tienerdrama zien we eveneens hoe verschillende jonge scholieren er een losbandige levensstijl op nahouden, zonder dat hun ouders daar enige weet van hebben.

Video on youtube


De serie Baby is geregisseerd door Andrea De Sica en Anna Negri en geproduceerd door Fabula Pictures. De opnamen zijn gemaakt in Rome. Netflix heeft bekend gemaakt dat de serie een derde seizoen zal krijgen, dat in 2020 verschijnt. Dat is wel meteen het laatste seizoen, want de streamingdienst laat weten dat het verhaal daarin zal worden afgerond.
Vorige aflevering
Beyond the Aquarium
Beyond the Aquarium
03x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Baby