Marvel's Runaways

7.3 / 10
48 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Marvel's Runaways blijkt tevens laatste

Marvel's Runaways is een Amerikaanse actieserie van Hulu. Het tweede seizoen verscheen in december 2018 en bestond uit dertien afleveringen. Marvel's Runaways is gebaseerd op een stripreeks die in 2003 van start ging.

Het derde seizoen gaat op 13 december van start en bestaat uit tien afleveringen. TVLine meldt dat Hulu besloten heeft om de serie niet voor een vierde seizoen te vernieuwen. Het derde seizoen zal dus officieel het laatste zijn.

In Marvel's Runaways komen de kinderen van superschurken er achter dat hun ouders een dubbel leven leiden. De groep tieners gaat samenwerken en loopt weg van huis om boete te doen voor de acties van hun ouders en om achter de geheimen van hun afkomst te komen. In het derde seizoen zoeken de Runaways verwoed naar hun gevangen vrienden Chase Stein (Gregg Sulkin), Gert Yorkes (Ariela Barer) en Karolina Dean (Virginia Gardner). De kinderen nemen het op tegen een niet te stoppen vijand die Leslie (Annie Wersching) heeft aangevallen – of beter gezegd: het kind dat ze bij zich heeft. Nico Minoru (Lyrica Okano) trekt ze allemaal naar een duister rijk waar de heerser Morgan le Fay, gespeeld door Elizabeth Hurley, veel gemener is dan iedereen die de kinderen ooit hebben ontmoet.

Het komende seizoen zal ook de langverwachte crossover-aflevering bevatten tussen Marvel's Runaways en Marvel's Cloak & Dagger met Olivia Holt als Tandy Bowen en Aubrey Joseph als Tyrone Johnson. Er is gisteren een trailer verschenen voor het derde seizoen.

Video on youtube
Vorige aflevering
Cheat the Gallows
Cheat the Gallows
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_TimGo10
19 nov 2019 10:09 -
Was opzich wel te verwachten. Marvel heeft alle series die niet op disney+ komen (behalve helstrom die nog op hulu gaat komen) gecanceld. Runaways zal waarschijnlijk ook een goede afsluiting zijn voor cloak & dagger. Ik kan niet wachten!
Reageer
avatar_anonymous
19 nov 2019 17:12
Tijdens mijn proefperiode kon ik deze serie anders gewoon kijken op Disney+
Reageer
Marvel's Runaways