Empire

8.3 / 10
43 min
Drama, Muziek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FOX meldt dat zesde seizoen Empire tevens laatste is

Een paar weken geleden kondigde FOX aan dat de muzikale dramaserie Empire was vernieuwd voor een zesde seizoen.

Empire is een uniek familiedrama, gesitueerd rond een hip-hop imperium. De serie gaat over Lucious Lyon (Oscar-genomineerde Terrence Howard), een charismatische superster die zich klaar maakt voor de beursgang van zijn bedrijf. Dat avontuur gaat gepaard met de nodige trucs, zowel eerlijk als oneerlijk.

FOX heeft nu gemeld dat het zesde seizoen, dat later dit jaar verschijnt, tevens het einde van het muziekdrama zal zijn. Acteurs in de serie zijn naast Terrence Howard ook Taraji P. Henson, Bryshere Y. Gray, Jussie Smollett, Trai Byers, Gabourey Sidibe, Ta'Rhonda Jones, Serayah, Andre Royo, Rhyon Nicole Brown en Nicole Ari Parker.

Vorige aflevering
Home is on the Way
Home is on the Way
06x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Vandaag, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Vandaag, 15:04
Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
Vandaag, 14:08
1
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
Vandaag, 11:00
Het tweede seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam verschijnt in juli bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen was eerder al op Net5 te zien.
Vandaag, 09:00
De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
Gisteren, 16:00