Empire

8.3 / 10
#73 top 100
42 min
Drama, Muziek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FOX meldt dat zesde seizoen Empire tevens laatste is

Een paar weken geleden kondigde FOX aan dat de muzikale dramaserie Empire was vernieuwd voor een zesde seizoen.

Empire is een uniek familiedrama, gesitueerd rond een hip-hop imperium. De serie gaat over Lucious Lyon (Oscar-genomineerde Terrence Howard), een charismatische superster die zich klaar maakt voor de beursgang van zijn bedrijf. Dat avontuur gaat gepaard met de nodige trucs, zowel eerlijk als oneerlijk.

FOX heeft nu gemeld dat het zesde seizoen, dat later dit jaar verschijnt, tevens het einde van het muziekdrama zal zijn. Acteurs in de serie zijn naast Terrence Howard ook Taraji P. Henson, Bryshere Y. Gray, Jussie Smollett, Trai Byers, Gabourey Sidibe, Ta'Rhonda Jones, Serayah, Andre Royo, Rhyon Nicole Brown en Nicole Ari Parker.

Vorige aflevering
The Roughest Day
05x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Terror is een Amerikaanse anthologieserie van de zender AMC. De serie ging in première in maart 2018. Op 12 augustus gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.
Vandaag, 13:00
De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Vandaag, 12:00
Schrijver en acteur Boris van der Ham (45) speelt mee in het laatste seizoen van de politieserie Smeris.
Vandaag, 11:00
Voor de Nederlandse kijker die graag de reünie wil zien van Beverly Hills, 90210: BH90210 is er goed nieuws.
Vandaag, 10:00
All3Media is opdrachtgever van een nieuwe televisieserie over de Nederlandse detective Piet Van der Valk. De opnamen zijn gestart in Amsterdam.
Vandaag, 09:00