Leuk?
6
1
Bekijk stemmen

Lucifer krijgt vijfde en laatste seizoen bij Netflix

Lucifer is een Amerikaanse misdaadserie met een vleugje dramedy van Netflix. De serie ging in première in januari 2016 bij FOX.

FOX wilde na drie seizoenen stoppen met Lucifer. Maar Netflix nam de serie over en die ging het vierde seizoen vanaf 8 mei 2019 aanbieden. Het vierde seizoen bestaat uit tien afleveringen. Inmiddels is besloten dat de serie nog een vijfde en laatste seizoen krijgt bij Netflix.

De ontevreden heerser van de hel, Lucifer (Tom Ellis), doet in de serie afstand van zijn titel en verlaat zijn koninkrijk voor de drukte van Los Angeles. Daar vindt hij al gauw de spanning die hij zocht door de politie van Los Angeles bij te staan in het straffen van criminelen. In LA raakt hij bevriend met politierechercheur Chloe Decker (Lauren German), die niet wil geloven dat hij de duivel in menselijke vorm is. Hij helpt haar met diverse moordzaken.

Hoeveel afleveringen het vijfde seizoen zal krijgen en wanneer dat zal verschijnen is op dit moment nog niet bekend. Tom Ellis meldt op Twitter in ieder geval dat hij blij is dat er nog een seizoen volgt en dat alles zorgvuldig zal worden afgesloten.


Vorige aflevering
Partners 'Til the End
Partners 'Til the End
06x10
Leuk?
6
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Rob7b
07 jun 2019 17:52 -
Als serie 5 net zo goed wordt als serie 4 dan is het 't aankijken echt niet waard. Verschrikkelijk zo slecht als serie 4 was.
Reageer
avatar_elixer
08 jun 2019 19:09
het is totaal een serie en het heeft seizoenen maar ik vond seizoen 4 juist wel erg leuk dus van mij mag seizoen 5 komen hoor
Reageer
Lucifer