Elementary

8,0 / 10
44 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
7seizoenen/154afleveringen/2012 - 2019 
NetwerkCBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:44 min20122019 (Beëindigd)
Genres:Detective
Netwerk:CBS
Elementary is een Amerikaanse detectiveserie van de zender CBS. De serie ging in première op 27 september 2012.

Nadat hij uit de gratie viel bij Scotland Yard en in een ontwenningskliniek belandde, vlucht de excentrieke Sherlock Holmes naar Manhattan, waar zijn rijke vader hem dwingt om zijn ergste nachtmerrie te bezoeken, namelijk Dr. Joan Watson. Zij was een succesvolle chirurg totdat op een dag een patiënt stierf op haar operatietafel en ze haar vergunning verloor. Nu helpt ze voormalige verslaafden om nuchter te blijven. Voor Watson is dit een nieuwe kans om mensen te helpen en tegelijkertijd is een soort van boete voor haar.

Maar Sherlock Holmes waarschuwt haar dat hij niet zoals haar andere klanten is en dat ze niets met haar expertise kan betekenen voor hem. Zo is hij vastbesloten om zijn eigen afkickprogramma te volgen door zijn werk als politie-adviseur weer op te nemen, nu in New York City.

Joan Watson ziet geen andere mogelijkheid dan Sherlock te begeleiden tijdens zijn werkopdrachten. Maar beiden beginnen naar elkaar toe te groeien. Sherlock kan de medische kennis van Watson goed gebruiken en door Sherlock ontdekt Watson dat ze talent heeft om een onderzoeker te spelen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 24
Seizoen 2
0 / 24
Seizoen 3
0 / 24
Seizoen 4
0 / 24
Seizoen 5
0 / 24
Seizoen 6
0 / 21
Seizoen 7
0 / 13

Recensies (11)

Elementary - Complete serie

8.5

Elementary - Seizoen 5 (DVD)

7

Nieuws (163)

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Natalie Dormer ook op haar cv heeft staan.
do 6 mei
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van Elementary. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
15 sep 2020
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2019-2020, dus ongeveer van september 2019 tot september 2020 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2020-2021.
21 nov 2019

Populaire reacties (14)

-
14 dec 2012
Erg leuke serie! Een moderne Sherlock en zeer originele "Watson"! Af en toe een vleugje humor en goeie verhalen! De moeite zeker meer dan waard!
8
22 jan 2016
Alleen al voor Lucy Liu de moeite van het kijken waard. Dat zo een formidabele actrice hier haar medewerking aan verleende, geeft de serie een dikke extra. De plotlijnen zijn (meestal) top en het Sherlock personage is ook prima, een compliment komende van mij (omdat ik zo een fan ben van Cumberbatch en "zijn" Sherlock is natuurlijk niet te overtreffen).
De nevenpersonages Gregson en Bell zitten helemaal in hun rol, en de sfeer die van de hele serie uitgaat, voelt lekker huiselijk. Zeer ontspannend kijkvoer dus.
De afleveringen waarin Sherlocks broer Mycroft of zijn nemesis Moriarity opduiken, behoren tot de allerbeste vond ik.
Een aanrader voor fans van Castle, The Mentalist of Forever.

Vergelijkbare series

Castle
24 stemmen
Grimm
8 stemmen
Sherlock
7 stemmen
Lucifer
6 stemmen