Elementary

Facebook Twitter Twitter
2012 - .. |Drama
Elementary is een Amerikaanse dramaserie van de zender CBS. De serie gaat later dit jaar in premiere.

Nadat hij uit de gratie viel bij Scotland Yard en in een ontwenningskliniek belandde, vlucht de excentrieke Sherlock Holmes naar Manhattan, waar zijn rijke vader hem dwingt om zijn ergste nachtmerrie te bezoeken, namelijk Dr. Joan Watson. Zij was een succesvolle chirurg tot op een dag een patiënt stierf op haar operatietafel en ze haar vergunning verloor. Nu helpt ze voormalige verslaafden om nuchter te blijven. Voor Watson is dit een nieuwe kans om mensen te helpen en tegelijkertijd is een soort van boete voor haar.

Maar Sherlock Holmes waarschuwt haar dat hij niet zoals haar andere klanten is en dat ze niets met haar expertise kan betekenen voor hem. Zo is hij vastbesloten om zijn eigen afkickprogramma te volgen door zijn werk als politie-adviseur weer op te nemen, nu in New York City.

Joan Watson ziet geen andere mogelijkheid dan Sherlock te begeleiden tijdens zijn werkopdrachten. Maar beiden beginnen naar elkaar toe te groeien. Sherlock kan de medische kennis van Watson goed gebruiken en door Sherlock ontdekt Watson dat ze talent heeft om een onderzoeker te spelen.
...

Eerstvolgende aflevering

Seizoen 2 - Afl. 21

Laatste afleveringen

Seizoen 2 - Afl. 20
Seizoen 2 - Afl. 19
Seizoen 2 - Afl. 18
Seizoen 2 - Afl. 17
Seizoen 2 - Afl. 16
Seizoen 2 - Afl. 15
Geplaatst op 9 april 2014, 13:03
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor...
Aantal reactie's: 0
Geplaatst op 4 april 2014, 13:16
Vanaf 2 april is het eerste seizoen van Elementary verkrijgbaar op dvd. MijnSerie geeft maar liefst 2 dvds weg. Hoe kun je winnen? Simpel! Doe mee aan de...
Aantal reactie's: 3
Geplaatst op 20 maart 2014, 23:36
CBS zal de seizoenfinales beginnen met een één uur durende finale van How I Met Your Mother en ze zullen het seizoen eindige met een drie uur durende finale van...
Aantal reactie's: 0

Suggesties

Andere mensen die Elementary volgen, vinden deze series ook leuk:
Arrow
Game of Thrones
Homeland
Person of Interest

Reacties (7)

avatar_Spiderm8n
Aardig ! wel veel minder dan de Britse tegenhanger : Sherlock
03 jan 2014
15:48
avatar_Djoox
Absoluut mijn favoriete serie van dit moment.
29 mei 2013
23:10
avatar_Roeman
Het is een aardige serie, die vaag doet denken aan de Holmes & Watson van Sir Conan Doyle. Maar als je vergeet dat het de Holmes en de Watson moet voorstellen is het gewoon een hele aardige serie, met leuke acteurs, vooral Liu trekt steeds meer de aandacht. Ben ook heel benieuwd te zien hoe "The Woman" Irene Adler en Moriaty een rol gaan krijgen in deze serie. "The Woman" zal waarschijnlijk niet fysiek verschijnen maar ze speelt toch een grote rol in het verleden van Holmes. Maar om nu te zeggen ik kijk naar een nieuwe Brett of Cumberbatch, nee dat niveau halen ze tot nu toe zeker nog niet.
31 jan 2013
11:40
avatar_antimidant
....Verrassend....Net nu ik het volgen van Elementary eigenlijk wilde opgeven keek ik uit verveling toch naar aflevering 12........Deze aflevering doet het gemis aan spanning en een verhaallijn uit de eerdere 11 afleveringen volledig verdwijnen.. Moriarty is back en zowaar zit er ook meer diepgang in het acteerwerk en de karakters dan voorheen. Na deze constatering ben ik toch razend benieuwd hoe ze Elementary gaan vervolgen en of de kwaliteit van 12 wordt behouden....
13 jan 2013
01:01
avatar_elfiestas
Net 1e 2 afleveringen gekeken. Het kon mijn aandacht niet echt grijpen. Geef het nog een kans.
08 jan 2013
22:35
avatar_Chica43
Erg leuke serie! Een moderne Sherlock en zeer originele "Watson"! Af en toe een vleugje humor en goeie verhalen! De moeite zeker meer dan waard!
14 dec 2012
10:17
avatar_antimidant
Ik ging de serie eigenlijk steeds meer waarderen nadat ik besefte dat "sick boy" uit Trainspotting de leading role van Sherlock Holmes hierin heeft. Hij is helaas geen Jeremey Brett in diens vertolking van Sherlock Holmes, maar hij zet het karakter toch overtuigend neer.
30 nov 2012
09:48

Voeg reactie toe

CAPTCHA Image[ Vernieuw ]
Poster van Elementary