Fresh off the Boat

7.6 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC stopt met serie Fresh off the Boat

Fresh off the Boat is een Amerikaanse komedieserie van de zender ABC. De serie ging in 2014 van start en momenteel is het zesde seizoen bezig. Netflix vertoont de serie hier.

Fresh off the Boat gaat over de Aziatische jonge hip-hopliefhebber Eddie Huang (Hudson Yang) die tussen twee werelden zit. Zijn ouders zijn immigranten en hij is zo Amerikaans als maar kan.

ABC heeft aangekondigd dat Fresh off the Boat geen zevende seizoen zal krijgen. De serie wordt afgesloten met een speciale finale van een uur die op vrijdag 21 februari 2020 wordt uitgezonden door de zender. De familie Huang verhuisde in de serie naar Orlando, Florida om een restaurant met een cowboythema te openen en de American Dream na te streven. De Huang-familie assimileert zich in het leven in de buitenwijken, mede dankzij de hulp van hun buren.

Omdat de kijkcijfers van het zesde seizoen van Fresh off the Boat circa 25 procent lager zijn dan in het vijfde seizoen heeft ABC besloten dat het nu een goed moment is om te stoppen met de serie.

Vorige aflevering
Commencement
06x15
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
1
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Gisteren, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Gisteren, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Gisteren, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Gisteren, 11:00
1