Fresh off the Boat

7.6 / 10
23 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC stopt met serie Fresh off the Boat

Fresh off the Boat is een Amerikaanse komedieserie van de zender ABC. De serie ging in 2014 van start en momenteel is het zesde seizoen bezig. Netflix vertoont de serie hier.

Fresh off the Boat gaat over de Aziatische jonge hip-hopliefhebber Eddie Huang (Hudson Yang) die tussen twee werelden zit. Zijn ouders zijn immigranten en hij is zo Amerikaans als maar kan.

ABC heeft aangekondigd dat Fresh off the Boat geen zevende seizoen zal krijgen. De serie wordt afgesloten met een speciale finale van een uur die op vrijdag 21 februari 2020 wordt uitgezonden door de zender. De familie Huang verhuisde in de serie naar Orlando, Florida om een restaurant met een cowboythema te openen en de American Dream na te streven. De Huang-familie assimileert zich in het leven in de buitenwijken, mede dankzij de hulp van hun buren.

Omdat de kijkcijfers van het zesde seizoen van Fresh off the Boat circa 25 procent lager zijn dan in het vijfde seizoen heeft ABC besloten dat het nu een goed moment is om te stoppen met de serie.

Video on youtube
Vorige aflevering
Commencement
Commencement
06x15
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Fresh off the Boat