Homeland

8.3 / 10
55 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Homeland is vertraagd

Fans van de serie Homeland moeten nog even geduld hebben. TVLine meldt dat het achtste en laatste seizoen van de Showtime-serie pas in de herfst van start gaat in plaats van in de zomer.

Voor het allerlaatste seizoen wordt Carrie Mathison (Claire Danes) weer teruggestuurd naar de frontlinies van de War on Terror. Het achtste en allerlaatste seizoen van Homeland zal zich volgens het scenario afspelen in Afghanistan, maar de opnamen vinden vanaf deze maand grotendeels plaats in Marokko. De productie is nogal ingewikkeld en daarom zal het achtste seizoen pas in de herfst verschijnen, zo heeft Showtime-baas Gary Levine laten weten.

In het vorige seizoen van de politieke dramaserie zagen we Carrie in Washington DC vechten om de vrijlating van 200 leden van de intelligence-gemeenschap voor elkaar te krijgen. Tot de cast van het achtste seizoen behoren ook Mandy Patinkin, Elizabeth Marvel, Linus Roache, Maury Sterling en Jake Weber.

Vorige aflevering
Prisoners of War
Prisoners of War
08x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00