Preacher

7.5 / 10
42 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
4seizoenen/43afleveringen/2016 - 2019 
NetwerkAMC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min20162019 (Beëindigd)
Genres:Fantasy
Netwerk:AMC
Preacher is een Amerikaanse fantasieserie van de zender AMC. De serie ging in première op 22 mei 2016.

Gebaseerd op de comic book serie uit de jaren '90 van Garth Ennis en Steve Dillon's en van DC Comics imprint Vertigo, draait Preacher om Rev. Jesse Custer (Agent Carter's Dominic Cooper), als een gehaaide Texaanse priester die, na van zijn geloof te zijn gevallen, er achter komt dat God de Hemel heeft verlaten en zijn taken niet langer uitvoert. Jesse is de enige die in staat is om God op te sporen en hem verantwoordelijk te houden voor zijn troonsafstand. Tulip O'Hare (Ruth Negga), Jesse's ex en bier zuipende vampier, vergezeld hem op zijn zoektocht naar antwoorden. Maar het verhaal eindigt daar niet: The Saint of Killers, een onsterfelijke moordmachine en Western lone gunman types, zetten de achtervolging in en hebben hun zinnen gezet op Jesse. De rest van de castleden zijn onder andere; True Blood's Lucy Griffiths als Emily Woodrow, een kerkorganist en de loyale rechterhand van Jesse, This Is England's Joseph Gilgun als de Ierse vampier Cassidy en Ian Colletti als Eugene Root (aka Arseface).
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 10
Seizoen 4

Populaire reacties (15)

avatar gumstarr
8
23 Mei 2016
Holy fokking kraaijst! Waar heb ik net een uur naar zitten kijken?! Van minuut één tot minuut 60 compleet crazy. Als het AMC lukt om deze lijn het gehele seizoen door te trekken, dan wordt dit m'n nieuwe lievelings!
avatar Sproet2jes
-
31 Mei 2016
Weird..hou me ten goede, goed weird.! Tijdends het kijken bekroop me steeds meer 'n Banshee sfeertje, maar dan met wat extra effecten, zal ik maar zeggen.

Vergelijkbare series

Jessica Jones
11 stemmen
Arrow
8 stemmen
Lucifer
8 stemmen
Gotham
7 stemmen
Preacher