Power

8.3 / 10
58 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.3 / 10
6seizoenen/52afleveringen/2014 - heden
NetwerkStarz
6x5 22 september 2019Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:58 min2014 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Starz
Power is een Amerikaanse serie van de zender Starz!. De serie ging in première in 2014.

James 'Ghost' St. Patrick heeft alles: een mooie vrouw, een prachtige penthouse in Manhattan en de hipste nieuwe nachtclub in New York. Zijn club, Truth, voorziet in de behoeften van de elite: de beroemde en beruchte mensen die de lakens uitdelen in een stad niet nooit slaapt. Naar gelang het succes van zijn club groeit, beraamt Ghost plannen om een imperium te starten. Echter, Ghost heeft een geheim: de club is eigenlijk alleen een dekmantel voor zijn criminele activiteiten en de drugs die hij vervaardigd.

Wanneer Ghost verleid wordt om het legale pad op te gaan, wordt alles om hem heen bedreigt. Wanneer je er eenmaal inzit, lukt het niet om eruit te geraken, toch?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 4
0 / 10
Seizoen 5
0 / 10
Seizoen 6
0 / 4

Recensies (3)

Power - Seizoen 2

7

Power - Seizoen 1

5

Nieuws (38)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 26 augustus
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van FX, Starz en Cinemax. We hebben een update gemaakt van de FX, Starz en Cinemax-series.
za 10 augustus
De serie Power is te zien bij Starz en op 25 augustus gaat daar het zesde seizoen van start. Intussen werkt Starz ook al aan een spin-off die Power Book II: Ghost gaat heten.
wo 31 juli

Populaire reacties (13)

8
11 jun 2014
Pilot heeft me goed bevallen
-
09 jun 2018
staat niet op netflix?

Vergelijkbare series

Arrow
8 stemmen
Ray Donovan
4 stemmen
Prison Break
3 stemmen
Homeland
3 stemmen