Fuller House

7.6 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Fuller House krijgt vijfde en laatste seizoen

Fuller House is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Sinds 14 december 2018 is het vierde seizoen te bekijken.

De serie is een vervolg van Full House, een populaire sitcom uit de jaren 80 en 90. De serie over een moederloos gezin in San Francisco met twee doldwaze neven die hielpen met de opvoeding was zowel grappig als ontroerend. Het bepaalde een tijdsgeest en werd puur jeugdsentiment voor velen.

In Fuller House zijn de kinderen uit Full House nu zelf volwassen. Bijna alle acteurs uit de originele serie kwamen terug in Fuller House, met daarbij weer een nieuwe generatie jongeren.

Fuller House zal in het najaar van 2019 terugkeren voor het vijfde seizoen bij Netflix. Maar dat is dan ook meteen het slotseizoen, zo heeft Netflix bekendgemaakt. Uit hoeveel afleveringen het laatste seizoen zal bestaan is nog niet gemeld. Het nieuws over het slotseizoen is naar buiten gebracht met onderstaande video.


Vorige aflevering
Our Very Last Show, Again
Our Very Last Show, Again
05x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00