Fuller House

7.7 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Fuller House krijgt vijfde en laatste seizoen

Fuller House is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Sinds 14 december 2018 is het vierde seizoen te bekijken.

De serie is een vervolg van Full House, een populaire sitcom uit de jaren 80 en 90. De serie over een moederloos gezin in San Francisco met twee doldwaze neven die hielpen met de opvoeding was zowel grappig als ontroerend. Het bepaalde een tijdsgeest en werd puur jeugdsentiment voor velen.

In Fuller House zijn de kinderen uit Full House nu zelf volwassen. Bijna alle acteurs uit de originele serie kwamen terug in Fuller House, met daarbij weer een nieuwe generatie jongeren.

Fuller House zal in het najaar van 2019 terugkeren voor het vijfde seizoen bij Netflix. Maar dat is dan ook meteen het slotseizoen, zo heeft Netflix bekendgemaakt. Uit hoeveel afleveringen het laatste seizoen zal bestaan is nog niet gemeld. Het nieuws over het slotseizoen is naar buiten gebracht met onderstaande video.


Vorige aflevering
Our Very Last Show, Again
Our Very Last Show, Again
05x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Via Ziggo was het zesde seizoen van Vikings al te zien, maar nu komen de allerlaatste tien aflevering naar Netflix.
Gisteren, 13:00
Het vijfde seizoen van Van Helsing is het allerlaatste seizoen voor de verre verwant van Abram Van Helsing - vampierjager.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Naast het eerste en tweede seizoen van S.W.A.T. (2017), zal binnenkort ook het derde seizoen te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen verschijnt begin volgende maand.
woensdag, 16:00
The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).
woensdag, 15:00
Amazon Prime Video heeft de hoofdrolspeler voor de nieuwe serie Expats bekend gemaakt. De serie is een bewerking van de bestseller The Expatriates.
woensdag, 14:02