Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix stopt met BoJack Horseman

Het pratende depressieve paard BoJack Horseman krijgt nog een zesde seizoen bij Netflix. Maar dat blijkt wel het laatste seizoen te zijn van de animatieserie.

BoJack Horseman is bedacht door Raphael Bob-Waksberg en gaat over de legendarische ster uit de populaire familiekomedie Horsin' Around uit de jaren negentig, die zijn weg probeert te vinden in een leven dat bestaat uit zelfwalging, whisky en mislukte relaties. Met behulp van zijn sidekick, een man die Todd heet, en zijn agent en ex-geliefde, de kat Princess Caroline, is BoJack vastbesloten om een comeback maken in de wereld van entertainment.

Video on youtube


Netflix heeft naar buiten gebracht door middel van een trailer dat het eerste deel van het zesde seizoen van BoJack Horseman vanaf vrijdag 25 oktober te zien zal zijn. De releasedatum van het tweede deel van het zesde seizoen is ook al duidelijk: donderdag 30 januari 2020. De trailer maakt tevens duidelijk dat BoJack aan het herstellen is in een afkickkliniek. Het zesde seizoen blijkt dus echter wel het slotseizoen te zijn voor BoJack Horseman.
Vorige aflevering
Nice While It Lasted
Nice While It Lasted
06x16
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
BoJack Horseman