Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The Durrells blijven voor een vierde seizoen op Corfu

Het enorme succes van de eerste drie seizoenen werpt zijn vruchten af. The Durrells blijven nog even op Corfu. ITV heeft de dramaserie vernieuwd met een vierde seizoen.

De serie The Durrells is gebaseerd op The Corfu trilogy geschreven door Gerald Durrell. Alleenstaande moeder Louise Durrell (Keely Hawes) heeft het gehad met alle strubbelingen in haar leven en besluit de raad van haar oudste zoon Larry op te volgen: zij en haar vier rebelse kinderen gaan emigreren naar het Griekse eiland Corfu. Daar proberen Louisa, haar door seks geobsedeerde oudste zoon Larry (Josh O’Connor), de door wapens geobsedeerde Leslie (Callum Woodhouse), jongensgek Margo (Daisy Waterstone) en dierenliefhebber Gerry (Milo Parker) een nieuw leven op te bouwen.

De miniserie zou oorspronkelijke zes afleveringen krijgen van ITV, maar de serie deed het zo goed dat er een tweede en zelfs derde seizoen aan vast werd geplakt. En nu zijn The Durrells zo gewend aan hun nieuwe leven op Corfu dat ze er zelfs voor een vierde jaar zullen verblijven.


Oprichter van Sid Gentle Films Ltd. Sally Woodward Gentle (SS-GB, Any Human Heart) vertelde: “We kunnen niet blijer zijn om nog meer The Durrells te mogen maken met ons exceptionele team op het magische eiland Corfu – het is een droom die uitkomt.”

Is het terecht dat The Durrells is vernieuwd?


Embed from Getty Images
(vLnR) Josh O'Connor, Daisy Waterstone, Milo Parker en Keeley Hawes
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
04x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Durrells