Pearson

7.5 / 10
40 min
Drama, Politiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Politieke dramaserie Pearson krijgt geen tweede seizoen

Pearson is een Amerikaanse politieke dramaserie van de zender USA Network. De serie ging van start op 17 juli 2019 en het eerste seizoen bestond uit tien afleveringen.

Pearson centreert zich rond powerhouse advocate Jessica Pearson, gespeeld door Gina Torres, als zij zich aanpast aan de smerige politieke wereld van Chicago. De serie is een spin-off van Suits en heeft dezelfde makers, zoals Aaron Korsh, Daniel Arkin, Doug Liman en David Bartis.

USA Network heeft besloten dat er geen tweede seizoen komt van Pearson. De serie bleek niet in staat om een ​​breed publiek aan te trekken. Dat is onder meer veroorzaakt omdat Pearson een stuk dramatischer is dan de serie Suits, waardoor de fans van die serie afhaakten.

Vorige aflevering
The Fixer
The Fixer
01x10
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_eagleye
02 nov 2019 13:35 -
Ik heb er twee afleveringen van gezien en vond het vrij oppervlakkig. Een verhaal dat me niet kon boeien.
Reageer

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2