Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen 13 Reasons Why in augustus bij Netflix

13 Reasons Why is een Amerikaanse dramaserie van Netflix. Het tweede seizoen werd in mei 2018 afgesloten. Netflix heeft nu bekend gemaakt dat het derde seizoen op 23 augustus verschijnt.

13 Reasons Why is populair bij de leden van MijnSerie, 7.402 leden volgen deze serie. De dramaserie, gebaseerd op de reeks bestsellers van Jay Asher, gaat over Clay Jensen (Dylan Minnette), een jongeman die op een dag thuiskomt en een mysterieuze doos met z'n naam erop aantreft. De inhoud bestaat uit een stel cassettes waarop zijn klasgenoot Hannah Baker (Katherine Langford) te horen is. Het lugubere aan het geheel is dat Hannah - op wie Clay overigens verliefd was - twee weken eerder zelfmoord heeft gepleegd en op de cassettes legt ze uit dat ze dertien verschillende redenen had om haar leven te beëindigen.

Video on youtube


Het derde seizoen van 13 Reasons Why zal opnieuw uit dertien afleveringen bestaan. Netflix belooft daarin ‘een nieuwe, bloedstollende misdaad’. De opnames voor het vierde en tevens laatste seizoen zijn al begonnen.
Vorige aflevering
Graduation
Graduation
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
13 Reasons Why