Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Homeland gaat weer naar het buitenland

Voor het allerlaatste seizoen wordt Carrie Mathison weer teruggestuurd naar de frontlinies van de War on Terror (De Oorlog tegen Terreur).

TVLine weet exclusief te melden dat het achtste en allerlaatste seizoen van Homeland zich gaat afspelen in Afghanistan. De opnames van de serie zullen echter gaan plaatsvinden in Marokko. Showrunner Alex Gansa wilde liever Israël, maar net als het vierde seizoen zal Claire Danes (foto) als Carrie Mathison afreizen naar Afghanistan. Het vierde seizoen is echter opgenomen in Zuid Afrika. In het laatste seizoen zal er waarschijnlijk wel weer een tijdsprong worden gemaakt.

Embed from Getty Images

Het verhaal is niet bevestigd door Showtime en Twentieth Television, maar de opnames zullen in februari van start gaan en het allerlaatste seizoen zal in Amerika in de zomer te zien zijn bij Showtime. Het zesde en zevende seizoen van de serie vonden plaats in respectievelijk New York City en Washington D.C. en met het laatste seizoen zal er afscheid genomen gaan worden in het buitenland, eigenlijk waar het allemaal begon, ver weg van Amerika.
Vorige aflevering
Prisoners of War
Prisoners of War
08x12
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
08 jan 2019 13:18 -
Binnenkort seizoen 7 maar eens kijken en dan wachten op dat laatste seizoen. Ik hoop dat ze de serie een mooi, bevredigend einde geven. Het is wel goed dat ze stoppen na acht seizoenen, anders wordt het zo uitgemolken. Netwerken hebben hier nogal eens een handje van en dat gaat ten nadele van de kwaliteit van de series.
Reageer
Homeland