Strike Back

8.1 / 10
52 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Strike Back krijgt een achtste en laatste seizoen

Strike Back is een Britse actieserie van de Engelse zender Sky1 en HBO/Cinemax. De serie ging in première in mei 2010. Momenteel wordt het zevende seizoen uitgezonden, dat eindigt op 29 maart.

Strike Back is een explosieve, wereldomspannende actieserie die gretig uit recente krantenkoppen put. De dramareeks draait rond twee leden van Section 20, een ultrageheime spionageafdeling van het Britse leger die zich toespitst op doelwitten met een hoge risicograad en dito prioriteit.De serie krijgt nog een laatste seizoen, zo heeft Cinemax gemeld. Maar dan is het echt voorbij met Strike Back. Oorspronkelijk was de serie gepland om te eindigen in 2015. Maar Strike Back werd een ​​jaar later opnieuw tot leven gebracht, mede dankzij de inzet van de Engelse zender Sky1. Er verscheen een aangepaste versie met een geheel nieuwe cast. Strike Back blijft zich richten op onderling verbonden criminelen en terroristen over de hele wereld, die dringend bestreden moeten worden.

In onderstaand bericht wordt gemeld dat er een zevende seizoen komt. Maar bij het Engelse Sky1 is het toch echt het achtste seizoen. HBO/Cinemax heeft de serie pas later opgepakt


Vorige aflevering
Vendetta: Episode 10
08x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_sarlottje
02 mrt 2019 10:33 -
Jammer, maar misschien ook wel beter!
Reageer
avatar_eentje
03 mrt 2019 23:27
Jammer maar inderdaad misschien een goede zaak. Ik ben nu zelf met s6 bezig en vind hem echt minder twijfek zekfs of ik s7 wel ga kijken . Zijn tenslotte nog zoveel andere leuke series
Reageer

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00