Dark

7.9 / 10
56 min
Drama, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix-serie Dark krijgt derde seizoen

Dark is een mysterieuze Duitse dramaserie van Netflix. Het tweede seizoen is te zien vanaf 21 juni. Inmiddels is gebleken dat de serie nog een derde seizoen zal krijgen.

In het Duitse plaatsje Winden verdwijnen op onverklaarbare wijze kinderen uit het dorpje. Vier families zetten de zoektocht naar de kinderen in. Ze hebben niet veel tijd nodig om te achterhalen wie achter de verdwijning van Mikkel Nielsen en Erik Obendorf zit, de grootste vraag is wanneer het gebeurd is. Een grottenstelsel brengt iedereen namelijk in contact met 33 en 66 jaar geleden. Er kan door de tijd worden gesprongen, met grote gevolgen voor het heden.

Makers Jantje Friese en Baran Bo Odar hebben tegenover Duitse media uitgelegd dat er een derde seizoen zal volgen. “Dark was in het concept altijd gepland als een tijdreistrilogie. Des te meer gelukkig waren we dat het eerste seizoen wereldwijd zo goed werd ontvangen. Dat gaf ons de tijd en ruimte om het plan uit te werken. Terwijl de fans zich kunnen verheugen op de voortzetting van de paradoxale familiesage, zijn wij al aan het sleutelen aan het derde en laatste seizoen. Daarin moeten alle vragen worden ontrafeld. Natuurlijk zullen we verdrietig zijn als het na drie seizoenen voorbij is, maar het begin is het einde en het einde is het begin.”

Donderdag heeft Netflix een nieuwe trailer gelanceerd, die hieronder te zien is.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Paradise
The Paradise
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Dark