Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Vikings start in december bij Ziggo Movies & Series

Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel. Er zijn tot nu toe vijf seizoenen verschenen. Het zesde en laatste seizoen bestaat uit tien afleveringen en na een pauze van enkele maanden volgen er nog tien.

Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel), de grootste held in zijn tijd. De serie vertelt het verhaal van Ragnar's broeders en zijn familie, terwijl hij de koning van de Vikingen wordt.

In het vijfde seizoen greep Ivar the Boneless (Alex Høgh) de macht over het leger, tot groot ongenoegen van zijn broers. In de tweede helft van het vijfde seizoen werd Ivar gekroond tot de koning van Kattegat, en kreeg hij ook versterking van de net teruggekeerde Duke Rollo (Clive Standen).

History Channel heeft gemeld dat het zesde seizoen van Vikings op 4 december van start gaat in de Verenigde Staten. Ziggo Movies & Series biedt het laatste seizoen aan vanaf 5 december. Er wordt afgetrapt met twee afleveringen en daarna verschijnt er elke week een nieuwe, behalve in de week van kerst.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Last Act
The Last Act
06x20
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Vikings