GLOW

7.1 / 10
34 min
Sport, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix-serie GLOW krijgt vierde en laatste seizoen

GLOW is een Amerikaanse sport-dramedy van Netflix met in de hoofdrollen Alison Brie en Betty Gilpin. Het derde seizoen van de serie is sinds 9 augustus te zien.

GLOW staat voor Gorgeous Ladies of Wrestling en dit is meteen het thema van de serie. We volgen Ruth Wilder (Alison Brie), een werkloze actrice uit Los Angeles. Ze kan maar met moeite het hoofd boven water houden en daarom stort ze zich in de wereld van het damesworstelen. Ruth werkt samen met twaalf andere buitenbeentjes, maar krijgt daarnaast flinke concurrentie van Debbie Eagan (Betty Gilpin). Debbie is een voormalige soapactrice en verliet de glitter- en lycrawereld, om zich op haar gezin te richten. Aan het roer staat Sam Sylvia (Marc Maron), een geruïneerde, cokesnuivende regisseur van B-films die nu veertien vrouwen moet begeleiden bij hun worstelcarrière.

GLOW is bedacht door Liz Flahive (Homeland) en Carly Mensch (Orange Is the New Black). The Hollywood Reporter laat weten dat Netflix heeft besloten om GLOW een vierde en laatste seizoen te geven. Het vierde seizoen zal bestaan ​​uit tien afleveringen, terwijl er nog geen premièredatum is aangekondigd door Netflix.

Vorige aflevering
A Very GLOW Christmas
A Very GLOW Christmas
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra
Gisteren, 16:00
Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
Gisteren, 13:00
1
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Gisteren, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Gisteren, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Gisteren, 10:00