GLOW

7,0 / 10
35 min
Drama, Komedie, Sport
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix-serie GLOW krijgt vierde en laatste seizoen

GLOW is een Amerikaanse sport-dramedy van Netflix met in de hoofdrollen Alison Brie en Betty Gilpin. Het derde seizoen van de serie is sinds 9 augustus te zien.

GLOW staat voor Gorgeous Ladies of Wrestling en dit is meteen het thema van de serie. We volgen Ruth Wilder (Alison Brie), een werkloze actrice uit Los Angeles. Ze kan maar met moeite het hoofd boven water houden en daarom stort ze zich in de wereld van het damesworstelen. Ruth werkt samen met twaalf andere buitenbeentjes, maar krijgt daarnaast flinke concurrentie van Debbie Eagan (Betty Gilpin). Debbie is een voormalige soapactrice en verliet de glitter- en lycrawereld, om zich op haar gezin te richten. Aan het roer staat Sam Sylvia (Marc Maron), een geruïneerde, cokesnuivende regisseur van B-films die nu veertien vrouwen moet begeleiden bij hun worstelcarrière.

GLOW is bedacht door Liz Flahive (Homeland) en Carly Mensch (Orange Is the New Black). The Hollywood Reporter laat weten dat Netflix heeft besloten om GLOW een vierde en laatste seizoen te geven. Het vierde seizoen zal bestaan ​​uit tien afleveringen, terwijl er nog geen premièredatum is aangekondigd door Netflix.

Vorige aflevering
A Very GLOW Christmas
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Op zondag 22 september was het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Vandaag, 06:44
Grey's Anatomy is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender ABC. De serie loopt al sinds 2005 en momenteel is het zestiende seizoen bezig.
Gisteren, 09:00
FOX laat een script uitwerken voor de nieuwe politiedramaserie Live, die zich afspeelt in Washington.
zaterdag, 14:00
BBC Two heeft de serie The Witchfinder besteld, over een heksenzoeker in Engeland die actief is in een periode van burgeroorlogen, hongersnood en pest.
zaterdag, 12:00
HBO Max komt met Station Eleven, een post-apocalyptische dramaserie, gebaseerd op de internationale bestseller van Emily St. John Mandel.
zaterdag, 10:00
The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van het streamingplatform Disney+. Het is een live-action serie in het Star Wars universum.
zaterdag, 09:00
6