Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Komedieserie Will & Grace stopt na elfde seizoen

Will & Grace is een Amerikaanse sitcom van de zender NBC. De serie ging in première in 1998 en stopte in 2006. Maar in 2017 werd de serie weer opgepakt door NBC.

Er zouden aanvankelijk tien nieuwe afleveringen komen. Maar dat werden er veel meer. Grace Adler (Debra Messing), Will Truman (Eric McCormack), Jack McFarlane (Sean Hayes) en Karen Walker (Megan Mullally) zijn weer allemaal van de partij in de vernieuwde serie. In 2017 en 2018 gingen respectievelijk het negende en tiende seizoen van start. Het tiende seizoen stopte in april 2019. De komedieserie Will & Grace gaat nu echt stoppen na elf seizoenen. Het laatste seizoen van dertien afleveringen wordt in 2020 uitgezonden door NBC. Dit meldt The Hollywood Reporter.

De makers zeggen in overleg met de cast te hebben besloten het na elf seizoenen voor gezien te houden. "We hebben dan nog drie seizoenen en 52 afleveringen toegevoegd sinds de serie in 2006 stopte. Over een tijdje zijn we nog trotser op iets waarvan we nooit hadden gedacht dat we het nog een keer mochten doen", aldus Max Mutchnick, David Kohan en Jimmy Burrows in een verklaring.

Will & Grace werd dertig keer genomineerd voor een Golden Globe en won 18 Emmy Awards.

Vorige aflevering
It's Time
It's Time
11x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Will & Grace