Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen Blindspot pas in 2020

Blindspot is een Amerikaanse misdaadserie van de zender NBC. De serie ging in première in september 2015 en het vierde seizoen werd in mei 2019 afgesloten.

Een internationale samenzwering explodeert wanneer in Blindspot een beeldschone onbekende vrouw naakt wordt ontdekt op Times Square in New York. Haar lichaam is bedekt met mysterieuze gedetailleerde tatoeages, maar zij weet niet wie zij is en hoe ze daar terecht is gekomen.

Er is echter een tatoeage die niks te wensen over laat: de naam van FBI-agent Kurt Weller (Sullivan Stapleton) staat geschreven op haar rug. De onbekende vrouw (Jaimie Alexander), agent Weller en de FBI ontdekken al snel dat elke tatoeage op haar lichaam de sleutel is tot het oplossen van een misdrijf. Deze misdrijven brengen hen steeds dichterbij haar ware identiteit en het mysterie waarin zij gehuld is.

Video on youtube


NBC heeft gemeld dat het vijfde seizoen en laatste seizoen van Blindspot van start zal gaan in de zomer van 2020. De fans moeten dus nog even geduld hebben om het vervolg te zien. Het laatste seizoen zal uit dertien afleveringen bestaan. Eerdere seizoenen hadden aanzienlijk meer afleveringen.
Vorige aflevering
Iunne Ennui
Iunne Ennui
05x11
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_franciska721
09 aug 2020 23:49 - 22 sep 2021 04:49
Ik ben zeer verslaafd aan die serie BLINDSPOT te kijken, ik kan niet wachten ik ben hellemaal blij vrijdag. Voor de volgende aflevering
Reageer
Blindspot