Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Blindspot vernieuwd met een allerlaatste vijfde seizoen

NBC heeft besloten dat in het vijfde seizoen alle mysteries rondom de tatoeage van Jane Doe opgelost moeten worden. Het vijfde seizoen wordt het allerlaatste seizoen voor Blindspot.

Blindspot met onder anderen Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Rob Brown, Audrey Esparza, Ashley Johnson en Ennis Esmer in de hoofdrol is een mysterieuze misdaadserie van de Peacock-zender. Jane Doe (Alexander) wordt gevonden op Times Square zonder geheugen en vol met tatoeages. FBI Agent Kurt Weller (Stapleton) en zijn team werken heel hard om alle tatoeages te ontcijferen. Ondanks een web van intriges, samenzweringen en corruptie beginnen ze langzamerhand de codes op Jane Does lichaam te ontcijferen en vinden ze een weg naar haar identiteit. Als het vierde seizoen van de serie begint jaagt het team op een levensgevaarlijke vijand, en nieuwe vijanden maken hun entree.

Het vierde seizoen van Blindspot behaalt gemiddeld iets minder dan 3 miljoen kijkers. Dat is een van NBC's laagst genoteerde gescripte series. NBC heeft de laatste afleveringen van het vierde seizoen uit het schema gehaald en die zullen pas na 24 mei weer van start gaan als de mei opruim- en aankoop periode voorbij is.


Vind jij het jammer dat deze serie gaat stoppen?

Vorige aflevering
Iunne Ennui
Iunne Ennui
05x11
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Blindspot