Goliath

7.9 / 10
50 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Goliath krijgt vierde en laatste seizoen bij Amazon

Goliath is een Amerikaanse juridische dramaserie van Amazon Prime Video. De serie ging in première in oktober 2016.

Billy Bob Thornton speelt in Goliath de rol van de bijzondere, regelmatig te veel drinkende advocaat Billy McBride. Het derde seizoen is sinds 4 oktober beschikbaar bij Amazon.

Amazon Studios heeft nu al een vierde en laatste seizoen van Goliath besteld. Sinds het debuut in 2016 is Goliath een van de meest populaire originele series op Amazon. Billy Bob Thornton won na het eerste seizoen een Golden Globe voor het spelen van McBride, de hard werkende, ooit beroemde L.A.-advocaat met een ingewikkeld verleden, die verlossing zoekt door zich in zaken te storten die niemand anders kan oplossen.Het huidige derde seizoen draait om McBride's nieuwste zaak, waarin de dood van een oude vriend in het door droogte geteisterde Central Valley van Californië wordt onderzocht. Hij komt oog in oog te staan met een nieuwe Goliath: een miljardairboer (Dennis Quaid) en diens zus (Amy Brenneman). Terwijl hij en zijn team op zoek zijn naar de waarheid, duiken oude vijanden en persoonlijke demonen op en die dwingen hem zijn eigen sterfelijkheid onder ogen te zien.
Vorige aflevering
Joy Division
Joy Division
03x08
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
15 nov 2019 13:08 -
Goed nieuws dat er een vierde seizoen aan zit te komen.
Reageer

Laatste nieuws

De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Gisteren, 09:00
2
OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
zondag, 13:00
Young Rock en The Kenan Show gaan midden februari in première bij NBC. Het tweede seizoen van Zoey's Extraordinary Playlist gaat voorlopig op pauze.
zondag, 12:00