Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Goliath krijgt vierde en laatste seizoen bij Amazon

Goliath is een Amerikaanse juridische dramaserie van Amazon Prime Video. De serie ging in première in oktober 2016.

Billy Bob Thornton speelt in Goliath de rol van de bijzondere, regelmatig te veel drinkende advocaat Billy McBride. Het derde seizoen is sinds 4 oktober beschikbaar bij Amazon.

Amazon Studios heeft nu al een vierde en laatste seizoen van Goliath besteld. Sinds het debuut in 2016 is Goliath een van de meest populaire originele series op Amazon. Billy Bob Thornton won na het eerste seizoen een Golden Globe voor het spelen van McBride, de hard werkende, ooit beroemde L.A.-advocaat met een ingewikkeld verleden, die verlossing zoekt door zich in zaken te storten die niemand anders kan oplossen.

Video on youtube


Het huidige derde seizoen draait om McBride's nieuwste zaak, waarin de dood van een oude vriend in het door droogte geteisterde Central Valley van Californië wordt onderzocht. Hij komt oog in oog te staan met een nieuwe Goliath: een miljardairboer (Dennis Quaid) en diens zus (Amy Brenneman). Terwijl hij en zijn team op zoek zijn naar de waarheid, duiken oude vijanden en persoonlijke demonen op en die dwingen hem zijn eigen sterfelijkheid onder ogen te zien.
Vorige aflevering
It's Time
It's Time
04x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
15 nov 2019 13:08 -
Goed nieuws dat er een vierde seizoen aan zit te komen.
Reageer
Goliath