Criminal Minds

8.4 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Einde Criminal Minds in zicht

Eén van de langst lopende gescripte series die momenteel te zien is op televisie is Criminal Minds. En CBS heeft het einde aangekondigd van de misdaadserie.

Op dit moment is het veertiende seizoen, met vijftien afleveringen, in volle gang. Op 6 februari 2019 zal de laatste seizoensaflevering worden uitgezonden. Het zal niet de allerlaatste aflevering gaan worden.

CBS heeft aangekondigd dat Criminal Minds, over de FBI's Analytische Gedragseenheid (Engels: Behavorial Analasys Unit, BAU), in het seizoen 2019-2020 aan zijn einde gaat komen. Het vijftiende seizoen zal tien afleveringen gaan krijgen. Daarmee zal Criminal Minds afscheid gaan nemen met 325 afleveringen in totaal, waardoor ze een plaats gaan verdienen in de Top 20 van meeste afleveringen voor een televisieserie.Amy Reisenbach, CBS uitvoerend vicepresident huidige programma’s vertelde: “Het is een typische CBS hit. We zijn zeer trots dat wij het hebben uitgezonden. Het laat zien waar we het beste in zijn, en dat is het uitzenden van kwaliteitstelevisie. Het is niet alleen succesvol geweest op televisie maar ook online, in syndication en internationaal voor ABC Studios.”

Het laatste tiendelige seizoen zal meer geserialiseerd worden, het procedurele uit voorgaande seizoen zal er van af gaan. Er zal een tweedelige seizoenstart komen en ook een belangrijke bekentenis en een BAU-lid dat in gevaar is. De belangrijkste rode draad zal gaan over een erg waardige tegenstander voor het team, speciaal voor David Rossi. De onbekende verdachte (Unsub) zal later in dit seizoen worden geïntroduceerd.

6900 Messer CMFoto: ABC STUDIOS/Craig Sjodin

Ook is de verwachting dat voorgaande tegenstanders en voormalige leden van het team in het allerlaatste seizoen zullen terugkeren. “Kijkend naar het maken van de laatste 10 afleveringen; Ik denk dat iedereen echt verdrietig zal zijn, en ik weet dat deze cast vooral zo dol op elkaar is, dat ze echt een familie zijn,” vertelde uitvoerend producent/showrunner Erica Messer (foto). "Wanneer er iets eindigt, is er verdriet, maar dit is het einde van een tijdperk. Sinds 2005 is dat een lange tijd in iemands leven en carrière en al het andere. Dus ik denk dat we er allemaal een tijdje verdrietig over zullen zijn. We zijn verdrietig dat het voorbij is, maar ook dankbaar dat het is gebeurd.“

Verheug jij je op het allerlaatste seizoen van Criminal Minds? Of mag de serie nog wel langer doorgaan?

Vorige aflevering
And in the End (2)
And in the End (2)
15x10
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_CieJ
11 jan 2019 16:39 -
Erg jammer, steengoeie serie.
Reageer
avatar_renzoroy
11 jan 2019 18:20 -
werd eens tijd, veel van hetzelfde.
Reageer
avatar_Brandy
11 jan 2019 19:03 -
Heel erg jammer, had door mogen gaan, TOP Serie
Reageer

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00