Future Man

6.9 / 10
28 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen vierde seizoen voor Hulu-serie Future Man

Future Man is een Amerikaanse actieserie van Hulu. De serie ging in première in november 2017 en er komt een derde seizoen, hoewel er nog geen lanceerdatum bekend is.

Josh Futturman (Josh Hutcherson), overdag een conciërge en 's avonds een gamer, wordt in Future Man door mysterieuze bezoekers gerecruteerd om door te tijd te reizen om de uitroeiing van de mensheid te voorkomen. De cast omvat ook Eliza Coupe, Derek Wilson, Glenne Headly, Ed Begley Jr., Robert Craighead en Jason Scott Jenkins.

Het derde seizoen zal uit acht afleveringen bestaan. Daarmee komt een einde aan de serie, want Hulu heeft besloten dat er geen vierde seizoen volgt.

Vorige aflevering
Return of the Present
Return of the Present
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00