Delen op social media
Trailer

Grace and Frankie

7,9
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Datum nog onbekend.

Info

Bekijk trailer
Koop serie
Netflix
Te zien op
Looptijd:2015 - ..
Duur:
Netwerk:Netflix
Genres:Komedie
Grace and Frankie is een Amerikaanse komedieserie van de zender Netflix. De serie ging in 2015 in première.

Een stel rivalen komen erachter dat hun echtgenoten er met elkaar vandoor willen gaan.

Acteurs

Nieuws (53)

Populaire reacties (3)

avatar_Ashcat_
04 mrt 2018 09:08 -
Na allerlei series op Netflix te hebben gekeken, waarvan de meeste zich nogal in het donker afspelen (Arrow, Daredevil, Legends of Tomorrow, Shadowhunters, Supergirl) en veel Scandinavische sombere trillers was het hoog tijd voor iets anders. Friends kende ik nog van “vroeger” en ik wilde iets nieuws. Zo kwam ik uit bij Grace and Frankie. Zonder enig vooroordeel ben ik begonnen met kijken. Ik geniet volop van deze serie waarvan ik nu seizoen 1 gezien. Het gaat over personen die 70 jaar zijn (mijn eigen leeftijd) en het leuke is dat het ook werkelijk oude acteurs zijn en niet “oud gemaakt”. Het zijn dan ook rasacteurs! Ik heb nog een paar seizoenen te gaan dus voorlopig ben ik weer onder de pannen. En ja, 70 is het nieuwe 55!!!!!!
Reageer
avatar_gumstarr
27 mei 2015 14:10 -
Dat Netflix perst de afgelopen tijd in een rapper tempo liefdesbaby’s de wereld in, dan de gemiddelde Gereformeerde moeder op Urk. Zo schotelde ze ons de laatste zes maanden onder andere Daredevil, Marco Polo, Bloodline en Unbreakable Kimmy Schmidt voor en kunnen we ons in het resterende gedeelte van 2015 nog opmaken voor Netflix Originals als: Sense8, Narcos (een kijkje in net leven van The King of Blow, Pablo Escobar), Wet Hot American Summer en Marseille, een soort Franse versie van House Of Cards. Lekker bezig, Netflix! Natuurlijk is niet iedere release een schot in de roos en zit er zo nu en dan ook een enorme uitglijder tussen (Ik word soms nog gillend en badend in het zweet wakker met beelden van die Unbearable Kimmy Schmidt op m’n netvlies), maar Netflix lijkt over het algemeen toch steeds een niveau te halen dat er prima mee door kan. Een nieuwe titel die wat mij betreft aan de primalijst toegevoegd kan worden is de komedie, Grace And Frankie.

Robert en Sol zijn al een tijdje partners op hun gezamenlijke advocatenkantoor, maar zijn dat stiekem ook op de slaapkamer. Op zich natuurlijk geen probleem, ware het niet dat beide heren reeds getrouwd zijn. Wanneer ze besluiten om eindelijk maar eens met de gerimpelde billen bloot te gaan en met de borst vooruit de kast uit te stappen, ziet zowel hun leven als dat van hun vrouwen Grace en Frankie er van de één op de andere dag heel anders uit.

Een half dagje op de bank en je hebt Grace en Frankie achter de kiezen. Het is bevredigend snacken, maar als je me nou vraagt wat ik er precies leuk aan vond, dan blijf ik je waarschijnlijk een tijdje glazig aanstaren. Grace & Frankie is een beetje als die zeer geëerde collega die na 30 jaar trouwe dienst afscheid neemt van het bedrijf. Je vond het altijd een prima kerel, maar als je dan gevraagd wordt om wat leuks over ‘m te zeggen op de afscheidsreceptie, dan kun je eigenlijk geen fatsoenlijke anekdote bedenken. Hij was er gewoon, deed wat ie moest doen en liep niemand voor de voeten. Dat is eigenlijk in het kort wat Grace & Frankie ook is. Goed gemaakt, hier en daar best grappig en prima voor erbij. Ga je er nog in lengte van dagen mooie verhalen over vertellen aan je collega’s? Nee, maar je hebt soms ook gewoon werkpaarden nodig.
Reageer
avatar_borry007
24 mei 2015 22:55 -
Geweldige serie, hoop dat er nog een vervolg komt.
Zo lief die 2 ouwe nichten en jane fonda dammmm mooie vrouw!
Reageer

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Datum nog onbekend.
05x11
18 januari 2019
05x12
18 januari 2019
05x13
18 januari 2019
Seizoen 3
0/13
Seizoen 4
0/13
Seizoen 5
0/13

Recensies (1)

7
Grace and Frankie - Seizoen 3
9 apr 2017
Op 24 maart ging alweer het derde seizoen van de Netflix-serie 'Grace and Frankie' live. De serie vertelt het verhaal van twee vrouwen van 70+ wiens mannen na een jarenlange relatie, die verder ging dan alleen het zijn van zakenpartners, besluiten uit de kast te komen. In de eerste twee seizoenen...

Video's (2)

Grace and Frankie | Seizoen 5 - Officiële trailer [HD] | Netflix
Geplaatst op 9 januari 2019, 09:48
Grace and Frankie | Seizoen 5 - Officiële trailer [HD] | Netflix
Official Trailer
Geplaatst op 10 mei 2017, 00:21
Official Trailer

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.