Grace and Frankie

8,0 / 10
30 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
7seizoenen/94afleveringen/2015 - 2022 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min20152022 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:Netflix
Grace and Frankie is een Amerikaanse komedieserie van de zender Netflix. De serie ging in 2015 in première.

Een stel rivalen komen erachter dat hun echtgenoten er met elkaar vandoor willen gaan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 13
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 13
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 13
Seizoen 6
Seizoen 7
0 / 16
Seizoen 7

Populaire reacties (3)

avatar gumstarr
7
27 Mei 2015
Dat Netflix perst de afgelopen tijd in een rapper tempo liefdesbaby’s de wereld in, dan de gemiddelde Gereformeerde moeder op Urk. Zo schotelde ze ons de laatste zes maanden onder andere Daredevil, Marco Polo, Bloodline en Unbreakable Kimmy Schmidt voor en kunnen we ons in het resterende gedeelte van 2015 nog opmaken voor Netflix Originals als: Sense8, Narcos (een kijkje in net leven van The King of Blow, Pablo Escobar), Wet Hot American Summer en Marseille, een soort Franse versie van House Of Cards. Lekker bezig, Netflix! Natuurlijk is niet iedere release een schot in de roos en zit er zo nu en dan ook een enorme uitglijder tussen (Ik word soms nog gillend en badend in het zweet wakker met beelden van die Unbearable Kimmy Schmidt op m’n netvlies), maar Netflix lijkt over het algemeen toch steeds een niveau te halen dat er prima mee door kan. Een nieuwe titel die wat mij betreft aan de primalijst toegevoegd kan worden is de komedie, Grace And Frankie.

Robert en Sol zijn al een tijdje partners op hun gezamenlijke advocatenkantoor, maar zijn dat stiekem ook op de slaapkamer. Op zich natuurlijk geen probleem, ware het niet dat beide heren reeds getrouwd zijn. Wanneer ze besluiten om eindelijk maar eens met de gerimpelde billen bloot te gaan en met de borst vooruit de kast uit te stappen, ziet zowel hun leven als dat van hun vrouwen Grace en Frankie er van de één op de andere dag heel anders uit.

Een half dagje op de bank en je hebt Grace en Frankie achter de kiezen. Het is bevredigend snacken, maar als je me nou vraagt wat ik er precies leuk aan vond, dan blijf ik je waarschijnlijk een tijdje glazig aanstaren. Grace & Frankie is een beetje als die zeer geëerde collega die na 30 jaar trouwe dienst afscheid neemt van het bedrijf. Je vond het altijd een prima kerel, maar als je dan gevraagd wordt om wat leuks over ‘m te zeggen op de afscheidsreceptie, dan kun je eigenlijk geen fatsoenlijke anekdote bedenken. Hij was er gewoon, deed wat ie moest doen en liep niemand voor de voeten. Dat is eigenlijk in het kort wat Grace & Frankie ook is. Goed gemaakt, hier en daar best grappig en prima voor erbij. Ga je er nog in lengte van dagen mooie verhalen over vertellen aan je collega’s? Nee, maar je hebt soms ook gewoon werkpaarden nodig.
avatar borry007
10
24 Mei 2015
Geweldige serie, hoop dat er nog een vervolg komt.
Zo lief die 2 ouwe nichten en jane fonda dammmm mooie vrouw!

Vergelijkbare series

Friends
5 stemmen
The Ranch
4 stemmen
Will & Grace
3 stemmen
Sex Education
3 stemmen
The Office
2 stemmen
Grace and Frankie