Grace and Frankie

7.9 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
5seizoenen/65afleveringen/2015 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:30 min2015 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:Netflix
Grace and Frankie is een Amerikaanse komedieserie van de zender Netflix. De serie ging in 2015 in première.

Een stel rivalen komen erachter dat hun echtgenoten er met elkaar vandoor willen gaan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 4
0 / 13
Seizoen 5
0 / 13

Recensies (1)

Grace and Frankie - Seizoen 3

7

Nieuws (54)

In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Netflix. We hebben nu een update gemaakt van de streamingdienst-series.
di 6 augustus
14
Netflix heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
24 apr 2019
28
In januari werd bekend dat komedieserie Grace and Frankie een zesde seizoen krijgt op Netflix. In de serie pakken twee dames op leeftijd (Jane Fonda en Lily Tomlin) hun leven weer op nadat hun echtgenoten hebben bekend stiekem geliefden te zijn.
17 mrt 2019

Populaire reacties (3)

8
04 mrt 2018
Na allerlei series op Netflix te hebben gekeken, waarvan de meeste zich nogal in het donker afspelen (Arrow, Daredevil, Legends of Tomorrow, Shadowhunters, Supergirl) en veel Scandinavische sombere trillers was het hoog tijd voor iets anders. Friends kende ik nog van “vroeger” en ik wilde iets nieuws. Zo kwam ik uit bij Grace and Frankie. Zonder enig vooroordeel ben ik begonnen met kijken. Ik geniet volop van deze serie waarvan ik nu seizoen 1 gezien. Het gaat over personen die 70 jaar zijn (mijn eigen leeftijd) en het leuke is dat het ook werkelijk oude acteurs zijn en niet “oud gemaakt”. Het zijn dan ook rasacteurs! Ik heb nog een paar seizoenen te gaan dus voorlopig ben ik weer onder de pannen. En ja, 70 is het nieuwe 55!!!!!!
7
27 mei 2015
Dat Netflix perst de afgelopen tijd in een rapper tempo liefdesbaby’s de wereld in, dan de gemiddelde Gereformeerde moeder op Urk. Zo schotelde ze ons de laatste zes maanden onder andere Daredevil, Marco Polo, Bloodline en Unbreakable Kimmy Schmidt voor en kunnen we ons in het resterende gedeelte van 2015 nog opmaken voor Netflix Originals als: Sense8, Narcos (een kijkje in net leven van The King of Blow, Pablo Escobar), Wet Hot American Summer en Marseille, een soort Franse versie van House Of Cards. Lekker bezig, Netflix! Natuurlijk is niet iedere release een schot in de roos en zit er zo nu en dan ook een enorme uitglijder tussen (Ik word soms nog gillend en badend in het zweet wakker met beelden van die Unbearable Kimmy Schmidt op m’n netvlies), maar Netflix lijkt over het algemeen toch steeds een niveau te halen dat er prima mee door kan. Een nieuwe titel die wat mij betreft aan de primalijst toegevoegd kan worden is de komedie, Grace And Frankie.

Robert en Sol zijn al een tijdje partners op hun gezamenlijke advocatenkantoor, maar zijn dat stiekem ook op de slaapkamer. Op zich natuurlijk geen probleem, ware het niet dat beide heren reeds getrouwd zijn. Wanneer ze besluiten om eindelijk maar eens met de gerimpelde billen bloot te gaan en met de borst vooruit de kast uit te stappen, ziet zowel hun leven als dat van hun vrouwen Grace en Frankie er van de één op de andere dag heel anders uit.

Een half dagje op de bank en je hebt Grace en Frankie achter de kiezen. Het is bevredigend snacken, maar als je me nou vraagt wat ik er precies leuk aan vond, dan blijf ik je waarschijnlijk een tijdje glazig aanstaren. Grace & Frankie is een beetje als die zeer geëerde collega die na 30 jaar trouwe dienst afscheid neemt van het bedrijf. Je vond het altijd een prima kerel, maar als je dan gevraagd wordt om wat leuks over ‘m te zeggen op de afscheidsreceptie, dan kun je eigenlijk geen fatsoenlijke anekdote bedenken. Hij was er gewoon, deed wat ie moest doen en liep niemand voor de voeten. Dat is eigenlijk in het kort wat Grace & Frankie ook is. Goed gemaakt, hier en daar best grappig en prima voor erbij. Ga je er nog in lengte van dagen mooie verhalen over vertellen aan je collega’s? Nee, maar je hebt soms ook gewoon werkpaarden nodig.

Vergelijkbare series