Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
4
Bekijk stemmen

Serie Vikings stopt na zesde seizoen

De historische dramaserie Vikings, die in Nederland wordt uitgezonden via FOX, wordt stopgezet na het zesde seizoen.

History, de Amerikaanse zender die de serie uitzendt, liet dit vrijdag weten aan Deadline. Het zesde seizoen telt twintig afleveringen. De makers kijken naar mogelijkheden om de serie door te laten gaan middels een spin-off. Hiervoor zou History in gesprek zijn met bedenker Michael Hirst en MGM Television.

In totaal zijn er 89 afleveringen van de serie gemaakt. Het vijfde seizoen wordt momenteel uitgezonden, de laatste aflevering hiervan is in Amerika te zien op 30 januari. Het zesde en dus afsluitende seizoen staat gepland voor 2020.

Op History was Vikings, met in de hoofdrollen Travis Fimmel en Alexander Ludwig, de best bekeken serie tot dusver.

Vorige aflevering
Ragnarok
05x20
Leuk?
1
4
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_JanWillemK
05 jan 2019 09:13 -
Balen, maar laten we eerlijk zijn; de serie is na Ragnar zijn dood omlaag gegaan in kwaliteit en omhoog gegaan in waanzin.. Begrijp me niet verkeerd, ik houdt ervan en geniet elke aflevering weer maar er zijn genoeg mensen die daarom afhaken.
Reageer
avatar_JanWillemK
05 jan 2019 09:17
Ik ben overigens wel nog erg blij dat er nog 1 seizoen komt! Ik zou wel graag willen zien dat de broers met zijn allen op ontdekking gaan, zoals de serie begon met Ragner, en zodoende gaan plunderen en het gevecht aangaan met het onbekende.
Ow, en Parijs mag nog een keer aangevallen worden! Rollo moet wat mij betreft nog steeds boeten!
Reageer
avatar_Sly17
05 jan 2019 11:46
Ben het volledig met je eens. Het oorspronkelijke plan van de makers van de serie was om meer te laten zien dan alleen Ragnar. Helaas betekende zijn dood ook de doodsteek qua kwaliteit van de serie. De focus verdween en er is nu geen peil op te trekken om welke personages het draait en welke kant het verhaal op gaat: om de aflevering zijn er weer compleet nieuwe, grootse, plannen, waar dezelfde verhaallijnen in de seizoenen met Ragnar gerust een heel seizoen duurden. Dat is ronduit irritant.
Reageer