Tin Star

7.4 / 10
40 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Sky Atlantic bestelt derde seizoen van Tin Star

Tin Star is een Britse misdaadserie van de zender Sky Atlantic. Momenteel is het tweede seizoen bezig en er is besloten dat er een derde seizoen zal komen.

Tin Star speelt zich af in een bergdorp in Canada, waar de opening van een olieraffinaderij, geleid door de mysterieuze mevrouw Bradshaw (Christina Hendricks), er voor zorgt dat het kleine dorp te maken krijgt met een wereld van drugsdealers, prostitutie en georganiseerde misdaad. Politieagent Jim Worth (Tim Roth) is uit op wraak na de moord op één van zijn familieleden.

Details over het derde seizoen zijn nog onbekend, maar Sky Atlantic zegt dat het ‘laatste hoofdstuk van de trilogie’, van de Britse schrijver Rowan Joffe, verder zal gaan waar seizoen twee stopt. Het derde seizoen zal bestaan uit zes afleveringen van 60 minuten. Het zal later dit jaar in productie gaan en zich afspelen in en rond Liverpool. De serie wordt internationaal gedistribueerd door Endemol Shine International en Sky Vision.

Vorige aflevering
The Unseen
The Unseen
02x09
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00