Tin Star

7.4 / 10
40 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Sky Atlantic bestelt derde seizoen van Tin Star

Tin Star is een Britse misdaadserie van de zender Sky Atlantic. Momenteel is het tweede seizoen bezig en er is besloten dat er een derde seizoen zal komen.

Tin Star speelt zich af in een bergdorp in Canada, waar de opening van een olieraffinaderij, geleid door de mysterieuze mevrouw Bradshaw (Christina Hendricks), er voor zorgt dat het kleine dorp te maken krijgt met een wereld van drugsdealers, prostitutie en georganiseerde misdaad. Politieagent Jim Worth (Tim Roth) is uit op wraak na de moord op één van zijn familieleden.

Details over het derde seizoen zijn nog onbekend, maar Sky Atlantic zegt dat het ‘laatste hoofdstuk van de trilogie’, van de Britse schrijver Rowan Joffe, verder zal gaan waar seizoen twee stopt. Het derde seizoen zal bestaan uit zes afleveringen van 60 minuten. Het zal later dit jaar in productie gaan en zich afspelen in en rond Liverpool. De serie wordt internationaal gedistribueerd door Endemol Shine International en Sky Vision.

Vorige aflevering
Come to the Edge
Come to the Edge
03x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Via Ziggo was het zesde seizoen van Vikings al te zien, maar nu komen de allerlaatste tien aflevering naar Netflix.
Gisteren, 13:00
Het vijfde seizoen van Van Helsing is het allerlaatste seizoen voor de verre verwant van Abram Van Helsing - vampierjager.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Naast het eerste en tweede seizoen van S.W.A.T. (2017), zal binnenkort ook het derde seizoen te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen verschijnt begin volgende maand.
woensdag, 16:00
The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).
woensdag, 15:00
Amazon Prime Video heeft de hoofdrolspeler voor de nieuwe serie Expats bekend gemaakt. De serie is een bewerking van de bestseller The Expatriates.
woensdag, 14:02