Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Grace and Frankie krijgt een zevende seizoen, maar...

Grace and Frankie zullen na het zevende seizoen de langstlopende Netflix-serie zijn, maar helaas is er een maar.

In januari 2020 gaat het zesde seizoen van de Netflix-serie Grace and Frankie van start. En de komedieserie heeft nu al een vernieuwing gekregen met een zevende seizoen. Het enige vervelende is dat het zevende seizoen ook meteen het allerlaatste gaat worden. Maar met het zevende seizoen wordt Grace and Frankie wel de langstlopende serie van Netflix.

Op 18 januari 2019 startte het vijfde seizoen van Grace and Frankie, waarin het tweetal terugkeerde naar hun strandhuis vanuit het bejaardencentrum. Aan het slot lijken de twee dames toch uit elkaar te groeien. In januari 2020 zal de kijker kunnen gaan zien of het goed komt met de twee hartsvriendinnen. Er is nog geen exacte datum bekend gemaakt.



Het laatste seizoen van de serie met Jane Fonda en Lily Tomlin in de hoofdrollen zal in productie gaan en krijgt zestien afleveringen. Daarmee krijgt de serie in totaal 94 afleveringen en dat is een record. “We zijn dankbaar dat de serie echte issues heeft kunnen laten zien en het een echte connectie heeft gemaakt met onze generaties. En ook met hun kinderen en verbazingwekkend genoeg ook met hun kinderen”, stellen Fonda en Tomlin. Wanneer het allerlaatste seizoen zal verschijnen bij de streamingdienst is nog niet bekend.

Vorige aflevering
The Beginning
The Beginning
07x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_renzoroy
05 sep 2019 12:03 -
Orange is the new black heeft toch ook 7 seizoenen. Of bedoel je qua komedie series vsn Netglix?
Reageer
avatar_Mandy1966
05 sep 2019 12:36
Bijgewerkt op: 22 sep 2021 04:49
Dat klopt maar Orange Is the New Black heeft 91 afleveringen. En Grace and Frankie krijgen er 94.
Reageer
Grace and Frankie