Grace and Frankie

8,0 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Grace and Frankie krijgt een zevende seizoen, maar...

Grace and Frankie zullen na het zevende seizoen de langstlopende Netflix-serie zijn, maar helaas is er een maar.

In januari 2020 gaat het zesde seizoen van de Netflix-serie Grace and Frankie van start. En de komedieserie heeft nu al een vernieuwing gekregen met een zevende seizoen. Het enige vervelende is dat het zevende seizoen ook meteen het allerlaatste gaat worden. Maar met het zevende seizoen wordt Grace and Frankie wel de langstlopende serie van Netflix.

Op 18 januari 2019 startte het vijfde seizoen van Grace and Frankie, waarin het tweetal terugkeerde naar hun strandhuis vanuit het bejaardencentrum. Aan het slot lijken de twee dames toch uit elkaar te groeien. In januari 2020 zal de kijker kunnen gaan zien of het goed komt met de twee hartsvriendinnen. Er is nog geen exacte datum bekend gemaakt.Het laatste seizoen van de serie met Jane Fonda en Lily Tomlin in de hoofdrollen zal in productie gaan en krijgt zestien afleveringen. Daarmee krijgt de serie in totaal 94 afleveringen en dat is een record. “We zijn dankbaar dat de serie echte issues heeft kunnen laten zien en het een echte connectie heeft gemaakt met onze generaties. En ook met hun kinderen en verbazingwekkend genoeg ook met hun kinderen”, stellen Fonda en Tomlin. Wanneer het allerlaatste seizoen zal verschijnen bij de streamingdienst is nog niet bekend.

Vorige aflevering
The Change
The Change
06x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_renzoroy
05 sep 2019 12:03 -
Orange is the new black heeft toch ook 7 seizoenen. Of bedoel je qua komedie series vsn Netglix?
Reageer
avatar_Roeman
05 sep 2019 12:36
Dat klopt maar Orange Is the New Black heeft 91 afleveringen. En Grace and Frankie krijgen er 94.
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse dramaserie Pose is niet vernieuwd met een vierde seizoen en eindigt dus met het aankomende derde seizoen, dat in mei zal verschijnen.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Wataha. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
vrijdag, 14:00
Het vervolg van de populaire Amerikaanse komedieserie Frasier uit 1993 gaat in productie bij Paramount+.
vrijdag, 13:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Britse misdaadserie The Serpent is vanaf begin volgende maand te zien op Netflix. Tom Shankland (The Missing) heeft twee afleveringen geregisseerd.
vrijdag, 11:00
De voor de GLAAD Award-genomineerde Alec Mapa voegt zich bij de cast van een nog titelloze, nieuwe komedieserie van ABC.
vrijdag, 10:00