Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 16

Weekoverzicht 16

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 15 tot en met 22 april voor je op een rijtje gezet.
In verband met Pasen is het weekoverzicht een dag later.

Algemeen Serienieuws


Elementary


De eerste vijf seizoenen van detectiveserie Elementary zullen op 8 mei verdwijnen bij Netflix, zoals het er nu uitziet.

Datums Series


Big Little Lies


Big Little Lies is een Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. Het eerste seizoen was te zien in 2017. Daarna was het lang wachten op het tweede seizoen dat in juni van start zal gaan.

The Boys


The Boys is een nieuwe Amerikaanse superheldenserie van Amazon Prime Video. De serie gaat in première op 26 juli 2019.

Ennemi public


Ennemi public (Public Enemy) is een Belgische dramaserie van de zender Canvas. De serie bestaat uit twee seizoenen, waarvan het laatste kort geleden bij Canvas te zien was. Vanaf 10 mei zal de serie bij NPO Start Plus te zien zijn.

Four Weddings and a Funeral


Streamingservice Hulu heeft de premièredatum aangekondigd van de dramaserie Four Weddings and a Funeral. De serie is vanaf 31 juli te zien.

Killing Eve


Het tweede seizoen van Killing Eve is deze zomer te bekijken bij NPO. De publieke omroep heeft via Instagram bekendgemaakt dat het vervolg van de dramaserie vanaf eind juni wordt uitgezonden.

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders:


- week 16 (15 – 18 april) en weekeinde 16 (19 -22 april)
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen week 16 en het weekeinde 16.

Unsere Mütter, unsere Väter


Unsere Mütter, unsere Väter is een Duitse dramaserie van de zender ZDF. De serie was daar te zien in 2013 en heeft drie afleveringen van 90 minuten. Vanaf 22 april is de serie te zien bij NPO Start Plus.

Gecancelde Series


The Gifted


The Gifted is een Amerikaanse superheldenserie van de zender FOX. Het tweede seizoen werd in februari 2019 afgesloten. FOX heeft besloten dat er geen derde seizoen komt.

Rel


Rel is een Amerikaanse komedieserie van de zender FOX. Het eerste seizoen van twaalf afleveringen liep tot januari 2019. Er komt geen tweede seizoen, zo heeft FOX besloten.

UPDATE: Welke series gaan we niet terug zien in seizoen 2020-2021


Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2019-2020, dus ongeveer van september 2019 tot september 2020 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2020-2021.

Vernieuwde Series


HBO


HBO heeft gemeld dat er nieuwe seizoenen zullen verschijnen van Westworld, Insecure en Curb Your Enthusiasm in 2020.

Last Man Standing


Last Man Standing is een Amerikaanse komedieserie van de zender FOX, die voorheen bij ABC te zien was. FOX heeft laten weten dat er een achtste seizoen van de serie gaat komen.

Manifest


Manifest is een Amerikaanse fantasyserie van de zender NBC. De serie ging van start in september 2018. Er is besloten dat er een tweede seizoen zal komen.

When Calls the Heart


When Calls the Heart is een Amerikaans-Canadese western-dramaserie van Hallmark Channel en Super Channel. Momenteel is het zesde seizoen bezig, en nu al is de serie vernieuwd met een zevende seizoen.

Casting Nieuws


Chicago-franchise


Chicago Fire castleden tekenen bij, Chicago Med en Chicago PD castleden vetrekken.

Het Geheime dagboek van Hendrik Groen


Carry Tefsen is te zien in het tweede seizoen van de Omroep MAX-serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Dat heeft regisseur Tim Oliehoek gemeld.

Gotham


Camren Bicondova, die de afgelopen vijf jaar Selina Kyle (Catwoman) in de serie Gotham van FOX heeft gespeeld, is gestopt met haar rol.

MacGyver (2016)


MacGyver (2016) is een Amerikaanse avonturenserie van de zender CBS. Momenteel is het derde seizoen bezig. Peter Weller gaat een gastrol spelen in de seizoensfinale.

The Marvelous Mrs. Maisel


The Marvelous Mrs. Maisel is een Amerikaanse dramedyserie van Amazon Prime Video. In december 2018 werd het tweede seizoen afgesloten en momenteel wordt gewerkt aan het derde seizoen. Er is een acteur toegevoegd aan de castinglijst.

Utopia


John Cusack speelt samen Sasha Lane en Rainn Wilson een hoofdrol in Utopia. Het is een nieuwe serie van Amazon Prime Video, geschreven door auteur en scenarist Gillian Flynn.

Kijkcijfers Series


Game of Thrones


17,4 miljoen mensen keken in Amerika via betaalzender HBO naar de eerste aflevering van het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones.

Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten


ABC


ABC heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.

CBS


CBS heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.

The CW


The CW heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.

FOX


FOX heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.

Overlijdensberichten


Georgia Engel


Actrice Georgia Engel, bekend van The Mary Tyler Moore Show en Everybody Loves Raymond, is overleden.

Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews


The 100


The 100 is een Amerikaanse dramaserie van The CW. Op 30 april gaat het zesde seizoen van start. De serie is hier te zien bij Netflix. Er is inmiddels een lange trailer verschenen.

Euphoria


Euphoria is een Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De nieuwe serie over een groep tieners blijkt op 16 juni van start te gaan bij HBO. Kort daarna zal Ziggo Movies & Series de serie in Nederland aanbieden. Er is een teaser uitgebracht.

Game of Thrones


- HBO heeft meer beelden onthuld uit het laatste seizoen van Game of Thrones.

- "Het meest heroïsche wat we kunnen doen is de waarheid onder ogen zien", zegt Sansa in de preview van de aflevering van Game of Thrones van volgende week.

Lucifer


Netflix heeft bekend gemaakt dat het vierde seizoen van de misdaadserie Lucifer te zien is vanaf 8 mei. Het vierde seizoen bestaat uit tien afleveringen. Tom Ellis geeft in deze video tekst en uitleg over de eerste drie seizoenen.

The Rain


The Rain is een Deense thrillerserie van Netflix. Het tweede seizoen zal op 17 mei beschikbaar komen. Er is nu ook een trailer verschenen.

When They See Us


When They See Us is een nieuwe Amerikaanse misdaadserie van Netflix. De serie gaat in première op 31 mei 2019. Nu alvast een klein voorproefje in de vorm van een trailer.

MijnSerie nieuws


Column


- De Onbekende Seriekijker
Deze week weer een nieuwe De Onbekende Seriekijker. Dit keer hebben we yara_rymen gevraagd naar welke series zij kijkt en waar, wanneer en eventueel met wie zij dan kijkt.

Kijkcijfers: Week 15


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 8 tot en met 14 april in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Prijsvragen


- Maak tot 24 april kans op het vierde seizoen van Killjoys.

- Maak tot 24 april kans op het negende seizoen van NCIS: Los Angeles.

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht april die in week 17 van start of in première zullen gaan.

-

Zondag 28 april


19.30 – House Rules (AU) – Seizoen 7 (Seven Network)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten