When Calls the Heart

8.2 / 10
42 min
Drama, Romantiek, Familie, Western
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.2 / 10
7seizoenen/62afleveringen/2014 - heden
NetwerkHallmark Channel
7x1 23 februari 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:42 min2014 - heden
When Calls The Heart is een Amerikaans-Canadese western-dramaserie van Hallmark Channel en Super Channel (Canada). De serie ging in première op 11 januari 2014.

When Calls The Heart draait om Elizabeth Thatcher, een jonge onderwijzeres en de kleine voorlinieplaats in Canada rondom een mijn waarin ze komt te wonen. Gezien ze uit een rijke familie komt uit de grote stad is het een hele aanpassing en door een zware explosie in de mijn draait het leven ook nog eens om in de plaats. Gelijktijdig met de nieuwe onderwijzeres komt er ook een nieuwe mountie in de plaats te wonen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 4
0 / 11
Seizoen 5
0 / 11
Seizoen 6
0 / 9
Seizoen 7
0 / 0

Recensies (1)

When Calls the Heart - Seizoen 1 t/m 4

8

Nieuws (26)

Awkwafina is Nora from Queens, Tosh.0, Insecure, JETT, Warrior (2019), Sorry For Your Loss, Limetown, Dollface en Wu-Tang: An American Saga en The World According to Jeff Goldblum. Deze en meer series in het weekoverzicht van 13 tot en met 19 januari.
maandag, 09:00
When Calls the Heart is een Amerikaans-Canadese western-dramaserie van Hallmark Channel en Super Channel (Canada). Sinds 2014 zijn er tot dusver zes seizoenen verschenen.
donderdag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
5 jun 2019

Populaire reacties (7)

7
30 aug 2017
3 seizoenen op Netflix! Is het een leuke serie? Ja en nee. Nee omdat het nogal langdradig kan zijn, teveel Bouquet-reeks achtig, wie krijgt wie en wanneer nou eindelijk en zo. Ja, omdat het je heel even terug plaatst naar de tijd van Little house on the Prairie.
Ondanks de "zware tijden" in het dorp kijkt het wel lekker weg.
Niet te veel achter elkaar maar af en toe een aflevering is goed te doen.
Je moet wel wat "fouten" accepteren. De hele setting van het dorp is heel duidelijk namaak. Of zou dat opzet zijn zodat we aan die jaren '70 denken?
De vrouwen lopen in rose, witte en lichtblauwe kleding rustig door de modder terwijl ze niet vuil worden. (Dat zou ik ook wel eens willen!)
Ik heb nog 1 seizoen op Netflix te gaan en zag dat er ook nog een seizoen 4 gemaakt is maar of ik dat allemaal kan slikken weet ik niet. Na 2 seizoenen gezien te hebben neem ik even een kijk-pauze!
9
12 mrt 2014
Dat lijkt me een hele leuke serie. Nu is alleen het wachten op de NL-subs.