Manifest

7.7 / 10
43 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
2seizoenen/16afleveringen/2018 - heden
NetwerkNBC
2x1  6 januari 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min2018 - heden
Genres:Fantasy
Netwerk:NBC
Manifest is een Amerikaanse fantasyserie van de zender NBC. De serie ging in première op 24 september 2018.

Toen Montego Air Flight 828 veilig aankwam na een turbulente maar routinevlucht, waren de bemanning en passagiers opgelucht. Maar in de tijdspanne van die paar uur was de wereld vijf jaar ouder en hadden hun vrienden, families en collega's na rouw om hun verlies de hoop opgegeven en verder gegaan. Nu, geconfronteerd met het onmogelijke, krijgen ze allemaal een tweede kans. Maar naarmate hun nieuwe realiteiten duidelijk worden, ontvouwt zich een dieper mysterie en sommige van de teruggekeerde passagiers beseffen al snel dat ze misschien bedoeld zijn voor iets dat groter is dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 16
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (1)

Manifest - Eerste aflevering

8

Nieuws (36)

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Manifest. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
woensdag, 14:02
1
NBC heeft de plannen voor midseason bevestigd. Er zijn geen grote veranderingen, de Peacock-zender houdt het liever stabiel.
zo 10 november
Datums, trailers, nieuwe series, pilots en een spin-off. Dit en meer nieuws lees je in het weekoverzicht van 7 tot en met 13 oktober.
ma 14 oktober

Populaire reacties (12)

7
16 mrt 2019
Ik heb nu de eerste 9 afl. gezien en het bevalt me wel. Heb natuurlijk zat andere series gezien die veel beter zijn, maar wat mij betreft een goede voldoende. Ik erger me alleen verschrikkelijk aan de acteur die de rol van Ben Stone (Josh Dallas) speelt, zo'n typisch amerikaans mietje...
5
02 dec 2018
5 afleveringen gezien maar op de pilot na is het erg saai. ik geef het nu op en ga door naar eeen andere seri.

Vergelijkbare series

The 4400
4 stemmen
Lost
2 stemmen
Supernatural
2 stemmen
Arrow
2 stemmen