Last Man Standing

8,0 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Komedieserie Last Man Standing krijgt een achtste seizoen

Last Man Standing is een Amerikaanse komedieserie van de zender FOX, die voorheen bij ABC te zien was. FOX heeft laten weten dat er een achtste seizoen van de serie gaat komen.

Mike Baxter (Tim Allen) is in Last Man Standing hoofd van een gezin, bestaande uit zijn vrouw Vanessa (Nancy Travis) en zijn drie dochters Kristin, Mandy en Eve. Hij is op een missie om zijn plek terug te veroveren in de samenleving. Alleen zal hij dit moeten doen vanuit een heftig huishouden dat gedomineerd wordt door vrouwen. Zijn vrouw Vanessa krijgt het intussen steeds drukker met haar baan.

De eerste zes seizoenen van Last Man Standing waren te zien bij ABC. Die wilde stoppen met de serie, maar FOX nam het project over. 20th Century Fox Television bleef de serie produceren. Het zevende seizoen, dat in maart 2019 werd afgesloten, behaalde gemiddeld 5,8 miljoen kijkers. Dat is ruim voldoende om met de serie door te gaan, zo vindt FOX.

Vorige aflevering
How You Like Them Pancakes?
How You Like Them Pancakes?
08x21
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Gisteren, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Gisteren, 15:04
Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
Gisteren, 14:08
2
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
Gisteren, 11:00
Het tweede seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam verschijnt in juli bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen was eerder al op Net5 te zien.
Gisteren, 09:00
De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
vrijdag, 16:00