Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Ennemi public in mei op NPO Start Plus

Ennemi public (Public Enemy) is een Belgische dramaserie van de zender RTBF. De serie bestaat uit twee seizoenen, waarvan het laatste kort geleden bij Canvas te zien was.

De serie Ennemi public is in zijn geheel vanaf 10 mei te bekijken bij NPO Start Plus. De serie is binnenkort ook te zien zijn op NPO 2 Extra, al is er nu nog geen datum bekend.

Ennemi public is geïnspireerd door de Dutroux-affaire. Guy Béranger (Angelo Bison), kindermoordenaar en publieke vijand nummer 1, wordt na 20 jaar gevangenisstraf voorwaardelijk vrijgelaten. Hij heeft gevraagd om zijn intrek te mogen nemen in de abdij van Vielsart.

Dat zorgt voor grote opschudding bij de plaatselijke bevolking. En die slaat om in regelrechte woede wanneer enkele weken later een meisje uit het dorp spoorloos verdwijnt. Politie-inspecteur Chloé Muller (Stéphanie Blanchoud) onderzoekt de zaak, samen met de plaatselijke politiechef.

De serie Ennemi public heeft in totaal 20 afleveringen.

Video on youtube
Vorige aflevering
Het beest
Het beest
03x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_fhombl0
20 apr 2019 07:51 -
Hier staat een fout: dit is geen serie van Canvas (werd wel al uitgezonden op Canvas) maar van de RTBF (de Franstalige Belgische zender)
Reageer
avatar_Mandy1966
20 apr 2019 08:45
Hartelijk dank voor je oplettendheid, het is gewijzigd.
Reageer
Ennemi public