The Mary Tyler Moore Show

7.1 / 10
23 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
7seizoenen/169afleveringen/1970 - 2017 
NetwerkCBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min19702017 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:CBS
The Mary Tyler Moore Show is een Amerikaanse comedyserie van de zender CBS. De serie ging in première op 19 september 1970.

Mary Richards verhuisde naar Minneapolis, Minnesota nadat haar twee jaar durende relatie afgebroken was. Ze solliciteert voor een baan op het secretariaat van tv-station WJM-tv maar deze baan is al ingenomen. Tot haar verrassing wordt haar een andere baan aangeboden, ze wordt medeproducer van het zes uur journaal, dit betaalde minder dan de baan die ze eerst voor ogen had.

Op het werk wordt ze bevriend met haar strenge baas Lou Grant, die ook een zachte kant had, de sympathieke nieuwsschrijver Murray Slaughter (Gavin MacLeod) en nieuwsanker Ted Baxter (Ted Knight). Andere personages zijn haar bovenbuur Rhoda Morgenstern, die haar beste vriendin wordt, huisbazin Phyllis Lindstrom en haar dochter Bess (Lisa Gerritsen. Personages die er later bijkwamen zijn Sue Ann Nivens (Betty White), een nymfomane presentatrice van een kookprogramma, de lieve Georgette Franklin (Georgia Engel) en vriendin van Ted Baxter en de Afro-Amerikaanse weerman Gordon Howard (John Amos)
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 24
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 24
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 24
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 24
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 24
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 24
Seizoen 6
Seizoen 7
0 / 25
Seizoen 7

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Mary Tyler Moore Show.

Vergelijkbare series

Friends
3 stemmen
Family Guy
3 stemmen
Modern Family
2 stemmen
Rhoda
2 stemmen
The Mary Tyler Moore Show