Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Eerste teaser van HBO-dramaserie Euphoria

Euphoria is een Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De nieuwe serie over een groep tieners blijkt op 16 juni van start te gaan bij HBO. Kort daarna zal Ziggo Movies & Series de serie in Nederland aanbieden.

Euphoria volgt het waargebeurde verhaal over een tiener die buiten een club werd vermoord. De serie toont het leven van de tieners in de club een jaar na de tragedie. Om de realiteit het hoofd te bieden nemen ze hun toevlucht tot drugs, seks en geweld en ze pogen toch hun weg te vinden in een onzekere toekomst.

De hoofdrol wordt gespeeld door Zendaya Coleman (The OA). Daarnaast zijn er ook rollen voor Storm Reid en Maude Apatow. De serie is geschreven door Sam Levinson. HBO heeft een teaser uitgebracht die hieronder te zien is.

Vorige aflevering
Stuntin' Like My Daddy
01x02
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst