Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Sterling K. Brown krijgt rol in The Marvelous Mrs. Maisel

The Marvelous Mrs. Maisel is een Amerikaanse dramedyserie van Amazon Prime Video. In december 2018 werd het tweede seizoen afgesloten en momenteel wordt gewerkt aan het derde seizoen.

The Marvelous Mrs. Maisel is gesitueerd in 1958 en volgt Midge (Rachel Brosnahan), een moeder in New York City die aan de slag gaat in de wereld van stand-up komedie. Haar leven neemt een onverwachte wending als ze een verborgen talent bij zichzelf ontdekt, en dat verandert haar leven voorgoed.


Sterling K. Brown

Amazon heeft onthuld dat Sterling K. Brown, bekend van This Is Us, een rol gaat spelen in The Marvelous Mrs. Maisel. Op Instagram heeft de acteur gemeld ‘Ik ga samen met Midge en het wordt geweldig’. Details over zijn rol en de duur ervan zijn echter nog niet bekend gemaakt. Een deel van seizoen drie wordt binnenkort in Miami gefilmd terwijl Midge (Rachel Brosnahan) haar nieuwe rol als stand-up comedian invulling geeft.
Vorige aflevering
All Alone
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst