The Marvelous Mrs. Maisel

8.1 / 10
55 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Sterling K. Brown krijgt rol in The Marvelous Mrs. Maisel

The Marvelous Mrs. Maisel is een Amerikaanse dramedyserie van Amazon Prime Video. In december 2018 werd het tweede seizoen afgesloten en momenteel wordt gewerkt aan het derde seizoen.

The Marvelous Mrs. Maisel is gesitueerd in 1958 en volgt Midge (Rachel Brosnahan), een moeder in New York City die aan de slag gaat in de wereld van stand-up komedie. Haar leven neemt een onverwachte wending als ze een verborgen talent bij zichzelf ontdekt, en dat verandert haar leven voorgoed.


Sterling K. Brown

Amazon heeft onthuld dat Sterling K. Brown, bekend van This Is Us, een rol gaat spelen in The Marvelous Mrs. Maisel. Op Instagram heeft de acteur gemeld ‘Ik ga samen met Midge en het wordt geweldig’. Details over zijn rol en de duur ervan zijn echter nog niet bekend gemaakt. Een deel van seizoen drie wordt binnenkort in Miami gefilmd terwijl Midge (Rachel Brosnahan) haar nieuwe rol als stand-up comedian invulling geeft.
Vorige aflevering
All Alone
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft de castinglijst aangekondigd van de nieuwe zombieserie Army of the Dead, geregisseerd door Zack Snyder.
Gisteren, 17:00
Actrice Chloë Sevigny is te zien in de nieuwe serie We Are Who We Are, die wordt gemaakt door HBO en Sky.
Gisteren, 16:00
Het zijn niet de eerste de beste namen die tot de cast gaan behoren van Emmy winnaar Fargo, de gelimiteerde serie van FX.
Gisteren, 15:30
Actrice Christine Lahti, bekend van The Blacklist, zal te zien zijn in de nieuwe serie Evil van CBS.
Gisteren, 15:00
Hugh Grant kreeg een Emmy nominatie voor zijn rol in de Britse BBC One-serie A Very English Scandal. Binnenkort is deze dramaserie te zien bij NPO Start Plus.
Gisteren, 14:30
Drie komedie-iconen gaan samenwerken. NBC heeft een nieuwe komedieserie aangekondigd met Ted Danson van Tina Fey en Robert Carlock.
Gisteren, 14:00