Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 16 (15 - 18 april)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.

Vanaf vandaag kunnen ook de Nederlandse fans van Game of Thrones de eerste aflevering van het laatste seizoen bekijken via Ziggo. Wie van ontspanning houdt kan deze week terecht bij VTM voor het vijfde seizoen van Liefde Voor Muziek en bij de Nederlandse afdeling van FOX waar het tweede deel van het vijfde seizoen van Empire op de kijker wordt losgelaten. Seriekijkers die van spanning houden mogen deze week afstemmen op Canvas waar het tweede seizoen van de Waalse serie La trêve van start gaat.

Maandag 15 april
No Good Nick – Serie première (Netflix)
Game of Thrones – Seizoen 8 (Ziggo)
20.45 – Liefde Voor Muziek – Seizoen 5 (VTM)
20.45 – De Noodcentrale – Seizoen 3 (Eén)

Dinsdag 16 april
22.45 – La trêve – Seizoen 2 (Canvas)
23.30 – How to Get Away with Murder (H) – Seizoen 2 (Eén)

Woensdag 17 april
21.45 – Orphan Black (H) – Seizoen 3 (BBC Ent.)
23.20 – Empire – Seizoen 5B (FOXNL)

Voor deze rubriek worden volgende zenders en streamingdiensten gevolgd:
Vlaanderen: Eén, Canvas, VTM, Q 2, Vier, Vijf, Zes, Vitaya, Caz en Play More.
Nederland: NPO 1, NPO 2, NPO 3, Veronica, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, Net 5, SBS 6, Videoland en Ziggo.
Vlaanderen en Nederland: Fox, BBC Entertainment, BBC First en Netflix.

Wanneer andere zenders, die sporadisch series uitzenden, een nieuwe serie of een nieuw seizoen uitzenden, zullen we dat zo mogelijk natuurlijk ook vermelden in deze rubriek.

*wijzigingen en typefouten voorbehouden. Mochten we wat gemist hebben, geef het aan in de reacties hieronder.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
Gisteren, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
Gisteren, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
Gisteren, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
Gisteren, 09:00
Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
zondag, 12:00
1