Manifest

7.7 / 10
43 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Fantasyserie Manifest krijgt tweede seizoen bij NBC

Manifest is een Amerikaanse fantasyserie van de zender NBC. De serie ging van start in september 2018. Er is besloten dat er een tweede seizoen zal komen.

Manifest gaat over Montego Air Flight 828, die veilig aankomt na een turbulente vlucht. De bemanning en passagiers zijn opgelucht. Maar in de tijdspanne van die paar uur is de wereld vijf jaar ouder geworden en hebben de vrienden, families en collega's van de passagiers na rouw om hun verlies de hoop opgegeven dat ze ooit nog zullen terugkeren.

Het eerste seizoen van Manifest bestaat uit zestien afleveringen. Het tweede seizoen zal iets minder afleveringen krijgen. De serie is ontwikkeld door Jeff Rake en Warner Bros. TV. Lisa Katz van Scripted Programming bij NBC Entertainment zegt: "Jeff Rake, onze producers, de cast en de crew hebben een verslavende serie gecreëerd. Manifest toont meeslepende personages en complexe relaties, en we zijn blij dat er een vervolg zal komen."

Vorige aflevering
Estimated Time of Departure
01x16
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Simba55
11 jun 2019 19:28 -
????intrigerende serie
Reageer

Laatste nieuws

Netflix heeft de castinglijst aangekondigd van de nieuwe zombieserie Army of the Dead, geregisseerd door Zack Snyder.
Gisteren, 17:00
Actrice Chloë Sevigny is te zien in de nieuwe serie We Are Who We Are, die wordt gemaakt door HBO en Sky.
Gisteren, 16:00
Het zijn niet de eerste de beste namen die tot de cast gaan behoren van Emmy winnaar Fargo, de gelimiteerde serie van FX.
Gisteren, 15:30
Actrice Christine Lahti, bekend van The Blacklist, zal te zien zijn in de nieuwe serie Evil van CBS.
Gisteren, 15:00
Hugh Grant kreeg een Emmy nominatie voor zijn rol in de Britse BBC One-serie A Very English Scandal. Binnenkort is deze dramaserie te zien bij NPO Start Plus.
Gisteren, 14:30
Drie komedie-iconen gaan samenwerken. NBC heeft een nieuwe komedieserie aangekondigd met Ted Danson van Tina Fey en Robert Carlock.
Gisteren, 14:00