Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Fantasyserie Manifest krijgt tweede seizoen bij NBC

Manifest is een Amerikaanse fantasyserie van de zender NBC. De serie ging van start in september 2018. Er is besloten dat er een tweede seizoen zal komen.

Manifest gaat over Montego Air Flight 828, die veilig aankomt na een turbulente vlucht. De bemanning en passagiers zijn opgelucht. Maar in de tijdspanne van die paar uur is de wereld vijf jaar ouder geworden en hebben de vrienden, families en collega's van de passagiers na rouw om hun verlies de hoop opgegeven dat ze ooit nog zullen terugkeren.

Het eerste seizoen van Manifest bestaat uit zestien afleveringen. Het tweede seizoen zal iets minder afleveringen krijgen. De serie is ontwikkeld door Jeff Rake en Warner Bros. TV. Lisa Katz van Scripted Programming bij NBC Entertainment zegt: "Jeff Rake, onze producers, de cast en de crew hebben een verslavende serie gecreëerd. Manifest toont meeslepende personages en complexe relaties, en we zijn blij dat er een vervolg zal komen."

Vorige aflevering
Estimated Time of Departure
01x16
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst