Killing Eve

8,0 / 10
41 min
Drama, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Killing Eve eind juni bij NPO

Het tweede seizoen van Killing Eve is deze zomer te bekijken bij NPO. De publieke omroep heeft via Instagram bekendgemaakt dat het vervolg van de dramaserie vanaf eind juni wordt uitgezonden.

Gebaseerd op de boeken van Luke Jennings draait Killing Eve om Villanelle (Jodie Comer), een psychopathische huurmoordenares, en Eve (Sandra Oh), de vrouw die belast wordt om haar te vervolgen. De twee fanatieke, intelligente vrouwen gaan nek aan nek en spelen een spel van kat en muis.Eerder deze maand is aangekondigd dat er een derde seizoen van de Brits-Amerikaanse serie Killing Eve gaat komen. In het tweede seizoen van de serie speelt Roeland Fernhout een bijrol. In Amsterdam werden in september 2018 opnamen gemaakt voor het tweede seizoen.
Vorige aflevering
Beautiful Monster
Beautiful Monster
03x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Gisteren, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Gisteren, 15:04
Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
Gisteren, 14:08
2
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
Gisteren, 11:00
Het tweede seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam verschijnt in juli bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen was eerder al op Net5 te zien.
Gisteren, 09:00
De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
vrijdag, 16:00