Game of Thrones

8.8 / 10
57 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Preview voor derde aflevering laatste seizoen Game of Thrones

"Het meest heroïsche wat we kunnen doen is de waarheid onder ogen zien", zegt Sansa in de preview van de aflevering van Game of Thrones van volgende week.

*** Dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het achtste en laatste seizoen van de HBO-serie Game of Thrones wordt wereldwijd door miljoenen mensen op de voet gevolgd. Aflevering twee toonde de stilte vóór de storm. In aflevering drie lijkt dat voorbij te zijn.

In de tweede aflevering liepen veel mensen rond met een defaitistische houding. Ze zeiden in feite: "We staan ​​op het punt een oorlog aan te gaan die we niet kunnen winnen. Laten we gewoon ons best doen, ook al sterven we allemaal."

De nieuwe preview heeft veel paniekerige, angstige en felle elementen als ze zich voorbereiden op de oorlog. Iemand fluistert: "De Nachtkoning komt eraan." In elk geval staat de hel op het punt uit te breken met de oorlog waar alle GoT-fans op hebben gewacht.

Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Gisteren, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Gisteren, 15:04
Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
Gisteren, 14:08
2
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
Gisteren, 11:00
Het tweede seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam verschijnt in juli bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen was eerder al op Net5 te zien.
Gisteren, 09:00
De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
vrijdag, 16:00